Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Ибра се уплашил од Матераци и затоа направи црвен за да не игра во дербито :pos2:

гВуп, не доби директен црвен, ќе паузира само еден меч !

Не се секирај ќе ве јебе Ибра !

Срамота колку се мести у скапанава лига ... ОДВРАТНО !
Кое местење бе местење, чист гол им поништија на Милан, коа нејќе нејќе е работава, иначе немаше на победа да идат со играч мање на крај ...
Нејсе тоа, Ибра кретенот 3 меча суспензија добива гарант, а и коинциденција или не, истиот играч што испи бокс у фаца од Киву испи бокс и од Ибра, ко магнет е за вакви потези малиот.

Ни тоа не е битно, ми паѓа постот у вода за Серија А од пред некој ден, коа реков дека Милан 90% ја има титулата на крај од сезона, ипак го пишуев зашто рачунав дека ќе ги убијат Бари, мада и вака шансите им се сеуште далеку поголеми од оние на Интер со тоа што го губат Ибра против Палермо, Интер и Фиорентина, евентуално ако направат превид од ИФФ па да го казнат само за Палермо и Интер.

--- надополнето ---

гВуп, не доби директен црвен, ќе паузира само еден меч !
Директен доби.

Син грешка си нешто, не беше директен, за играта со рака наводно кога дискутираше со судијата доби прво жолт поради приговор :)

Син грешка си нешто, не беше директен, за играта со рака наводно кога дискутираше со судијата доби прво жолт поради приговор :)
Ако имал претходно жолт, судијата прво вади жолт па црвен, во случајов директно црвен извади без жолтиот. Иди и на лајвскор, прво имаш жолт и доле црвен без жолтиот, вчера на мечот Чезена - Јуве на лајвскор за Мота стоеше прво жолт па црвен што значи втор жолт си доби и по автоматизам црвен, што не беше случај за Ибра.

Директен црвен доби Ибрахимович, првиот жолт му е бонус.

Покрај Јуве што ме разочара сезонава исто и судиите во Италија општо ме разочараа многу лошо судат цела сезона мора да поработат на тој план не за Јуве само општо за лигата

Боље што нема да игра ибра со интер,ќе се посереше јако,првата ја реши доста му е.

На вторава Пато,Касано и Робињо ќе ги јаваат матераци и другарчињата.
:tv:

all_seeing_eye.jpg

пичка им матерна сакаат поинтересно да го нарават првенството !

Попушинела Милан без Ибра и од палермо и од Интер :baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom