Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во недела директен пренос палермо - сампдорија на телма.
иако има уште 1 коло до крај
Марио изјавил дека не се чуди поради реакцијата на Тоти. "Тоти некогаш беше најдобриот напаѓач и знам дека мене ми се нафрли бидејќи моментално јас сум најдобриот."

Па во право е Тоти,мајмунов е прав гаден црнец!
Боби[Мкд];3540389 напиша:
е ај бе гонете се сите у три лепе!
шо го оспорувате и црните цело минато,цела кариера и све што има постигнато Тоти ради ова во средата!?
нормално, падна на дебилна и кретеноидна провокација од Балотели кој нема развиени виуги и мозочни клетки... момент на слабост и несигурност, на секого му се случува тоа, па дури и на Зизу, најголемиот на СИТЕ ВРЕМИЊА според многумина поврзани со фудбалот, го наседна играч кој е нижа раса у споредба со Зизу.
не го оправдувам во никој случај, но ваши малоумни коментари не и се потребни на темава.
Боби, не тука не подучувај нас за расизам, иди у ново-отворената тема пиши нешто ако имаш, бидејќи поголем нацио фашист од тебе нема на овие простори.
Колку интересна слика!
Дали овие од лево би се сликале со ова пред едно 70 години?
Балотели си заслужува таков однос према него.Играле многу црнци во Италија,па скоро никој не се однесувал према нив како што е случајот со Балотели.До него е не е до сите други.
А да имаше и инцидент со навивачите на Интер,кога расистички го нападнаа Зоро кој играше за Месина тогаш.
Мешаш поими, временски периоди, збориме за 21 век.е ај бе гонете се сите у три лепе!
шо го оспорувате и црните цело минато,цела кариера и све што има постигнато Тоти ради ова во средата!?
нормално, падна на дебилна и кретеноидна провокација од Балотели кој нема развиени виуги и мозочни клетки... момент на слабост и несигурност, на секого му се случува тоа, па дури и на Зизу, најголемиот на СИТЕ ВРЕМИЊА според многумина поврзани со фудбалот, го наседна играч кој е нижа раса у споредба со Зизу.
не го оправдувам во никој случај, но ваши малоумни коментари не и се потребни на темава.
Боби, не тука не подучувај нас за расизам, иди у ново-отворената тема пиши нешто ако имаш, бидејќи поголем нацио фашист од тебе нема на овие простори.

http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/599634/index.html
Ок за изјавата ама овој дел ми влезе во око
![]()
Марио изјавил дека не се чуди поради реакцијата на Тоти. "Тоти некогаш беше најдобриот напаѓач и знам дека мене ми се нафрли бидејќи моментално јас сум најдобриот."
Секоја чест , го обожавам црнчево, мора вакви копиљаци да се имаат у екипа :tv:Боби[Мкд];3540517 напиша:Мешаш поими, временски периоди, збориме за 21 век.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За ова у Немачка се оди доживотно во затвор!![]()