Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Во недела директен пренос палермо - сампдорија на телма.

http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/599634/index.html
Ок за изјавата ама овој дел ми влезе во око:)
Марио изјавил дека не се чуди поради реакцијата на Тоти. "Тоти некогаш беше најдобриот напаѓач и знам дека мене ми се нафрли бидејќи моментално јас сум најдобриот."

:vozbud::vozbud:

Го нарекол црнчиште? Ако се докаже тоа би требало да има казна за расизам за Тоти. Расизмот и фашизмот е разгранет во римските екипи.:toe:

Лигуш е овој Тоти да му еб*м женчето :back:

Па во право е Тоти,мајмунов е прав гаден црнец!

Па во право е Тоти,мајмунов е прав гаден црнец!
178633042_c771a5b328.jpg

Боби[Мкд];3540389 напиша:

Колку интересна слика!

Дали овие од лево би се сликале со ова пред едно 70 години?

Балотели си заслужува таков однос према него.Играле многу црнци во Италија,па скоро никој не се однесувал према нив како што е случајот со Балотели.До него е не е до сите други.

А да имаше и инцидент со навивачите на Интер,кога расистички го нападнаа Зоро кој играше за Месина тогаш.

е ај бе гонете се сите у три лепе!
шо го оспорувате и црните цело минато,цела кариера и све што има постигнато Тоти ради ова во средата!?
нормално, падна на дебилна и кретеноидна провокација од Балотели кој нема развиени виуги и мозочни клетки... момент на слабост и несигурност, на секого му се случува тоа, па дури и на Зизу, најголемиот на СИТЕ ВРЕМИЊА според многумина поврзани со фудбалот, го наседна играч кој е нижа раса у споредба со Зизу.

не го оправдувам во никој случај, но ваши малоумни коментари не и се потребни на темава.
Боби, не тука не подучувај нас за расизам, иди у ново-отворената тема пиши нешто ако имаш, бидејќи поголем нацио фашист од тебе нема на овие простори.

шо го оспорувате и црните цело минато,цела кариера и све што има постигнато Тоти ради ова во средата!?
нормално, падна на дебилна и кретеноидна провокација од Балотели кој нема развиени виуги и мозочни клетки... момент на слабост и несигурност, на секого му се случува тоа, па дури и на Зизу, најголемиот на СИТЕ ВРЕМИЊА според многумина поврзани со фудбалот, го наседна играч кој е нижа раса у споредба со Зизу.

не го оправдувам во никој случај, но ваши малоумни коментари не и се потребни на темава.
Боби, не тука не подучувај нас за расизам, иди у ново-отворената тема пиши нешто ако имаш, бидејќи поголем нацио фашист од тебе нема на овие простори.

А бодичекот на Милито ?
Копачка у глава на Мота ?
Фаули со отворена копачка ?

Пак Балотели да не е крив ?

Доста серете , бидете објективни ....

Колку интересна слика!

Дали овие од лево би се сликале со ова пред едно 70 години?

Балотели си заслужува таков однос према него.Играле многу црнци во Италија,па скоро никој не се однесувал према нив како што е случајот со Балотели.До него е не е до сите други.

А да имаше и инцидент со навивачите на Интер,кога расистички го нападнаа Зоро кој играше за Месина тогаш.

ама милито мота новотни поулсен и ред други кој беа масакрирани од тоти ...... сепак не е до балотели , и ако "легенда" како тоти се реваншира така затоа што балотели ги замолкна навивачите на рома (за таков старт и повеќе од 2 утакмици во куп се добива како казна ама ајде мање битно не играч на интер па да го казнат) тогаш ме интересира што треба играчите на лацио да му направат за потегот со палците ..... ? ако се водат нели по паметот на големиот лидер тоти ?

Мешаш поими, временски периоди, збориме за 21 век.

paolo_di_canio.jpg

76178248_487a070283_m.jpg
6a00d8341c565553ef01310fc958b8970c-500wi

Lazio-fans-001.jpg

0,1020,553663,00.jpg

За ова у Немачка се оди доживотно во затвор!:toe:

http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/599634/index.html
Ок за изјавата ама овој дел ми влезе во око:)

:vozbud::vozbud:

Марио изјавил дека не се чуди поради реакцијата на Тоти. "Тоти некогаш беше најдобриот напаѓач и знам дека мене ми се нафрли бидејќи моментално јас сум најдобриот."

:pos: Секоја чест , го обожавам црнчево, мора вакви копиљаци да се имаат у екипа :tv:

Боби[Мкд];3540517 напиша:
Мешаш поими, временски периоди, збориме за 21 век.

paolo_di_canio.jpg

76178248_487a070283_m.jpg
6a00d8341c565553ef01310fc958b8970c-500wi

Lazio-fans-001.jpg

0,1020,553663,00.jpg

За ова у Немачка се оди доживотно во затвор!:toe:

ovaj zarate e na tretata slika??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom