Sluzbarski
Македонец
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 3.364
- Поени од реакции
- 78
интересно е што истите тие го прават истото ама за нив пу,пу-не важи:tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Проклет да сум за Интер сум во финалето, а притоа Пандев и нема некое големо влијание повеќе зашто се талијанска екипа јебига некако не иде против тоа, нека освојат нека прекинат тој пост па следна сезона да се знае дека сме им земале калчо на европски/светски прваци.![]()

Боби[Мкд];3521588 напиша:Хаха.:tv:
И не ми требаат биланези и јубенташи да навијаат за Баерн, се живо што подржуваат годинава губи. У најмала рака бидете неутрални for God sake.![]()

:tv:

истото,заради дечаци или сељаци ме натераа фудбалски клубови да мразам бре.....шо луѓе ќе беаХаха, и ја
Да не се зачленев на кајгана, или да не сретнав јузер на кајгана со никот БобанМацедониа ќе навивав за Баерн, али сега мајке ми неможем, не мразам екипи, но некои људи едноставно ме тераат на тоа.. :tv:
Арсенал ми бил еден од поомилените тимови, али сум почнал да го нејќем заради овја нискоинтелегентниов што смрди у погрешна тема![]()

па ние се радувавме за освоените скудета,вие не ни честитате туку ни викате освоивте скудето без конкуренција,таму кај има конкуренција (л.шампиони) не може глава да дигните.сега кога сме на финале немате аргументи да не критикувате,сега се правите фини:wink:Сигурен сум дека во темата за Интер ова ќе биде сфатено како провокација па ај тука ќе пишам,
За почеток ќе се послужам со една реплика од филмот "Од смрак до зори". Дали сте толкави губитници, што не може да му кажете на светот дека сте победиле?
Што се не се изначитав и што се не се изнаслушав од вчера за неполни 24 часа од обезбедувањето на финалето на Интер. Пушете ЈуБенташи, ебете се ББиланези. Човече, не ми се верува. Место фино и културно да си го славите пласманот во финале, вие повеќе се радувате на неуспешните сезони на горе споменатите два клуба (ова се разбира, не се однесува на сите). Се прашувам, зошто јас кој што најкултурно ви го честитав пласманот во финале и ви посакав среќа во него, треба да пушам затоа што Интер се пласирал таму. Што имаше врска вчерашниот меч кој патем се играше помеѓу БАРСЕЛОНА (намерно ја напишав со големи букви) и Интер со Јувентус како клуб и со навивачите на Јувентус па да треба тие да пушат кур? Еве вчера еден другар Интераш толку ги исповреѓа Јувентус што стварно помислив дека ич не му чуе што Интер е во финалето, туку се радува што Јувентус не е таму.
Секоја ви чест за пласманот во финалето ама мора да научите да ги контролирате емоциите. Нема потреба да навредувате навивачи чив тим таа година не успеал да направи ништо. Еве, јас сум сигурен дека нема меч во кој Интераш би го поддржал Јувентус, па никогаш не сум напушил некој ваш навивач после евентуална победа на Јуве, пушете Шинтераши, го тепавме Бари. Ова се случи и после вашето избивање на табела во Серија А. Стварно срамота:kesa:

Ако Рома и Интер имаат ист број на поени на крај на сезона се глеа гол разликата или меѓусебните дуели ?
Меѓусебните дуели:smir:Ако Рома и Интер имаат ист број на поени на крај на сезона се глеа гол разликата или меѓусебните дуели ?