Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
За помалку од 15 минути, по 32 кола во Серија А, би требало да добиеме нов лидер во првенството...

FORZA ROMAAAAA!!! <3

Очекувајте вечер 3 светска војна :vozbud::vozbud:
Самдорија-Џенова минимум 2 црвени картони ќе има :vozbud: Дуели колку сакате клизачи голови,пукање копачки у фаца и што ли уште не :) Најинтересна утакмица за ова коло

една песна за интер:yesterday the scudetto is so far away is not an eazy game to play in firencaaa yesterday.Јувентус-Каљари 1-0 да видам да не верувам а Сиена си ја наместија 1 :)

Рома Честитки за првото место. :pos2:

Колото си заврши.
Рома го превзеде 1-то место од Интер со победата од 2-1.
Милан пензионерски 2-2. Моеа 1 да си бидат, да имаат разлика убава, ама тоа е.
Јувентус победи 1-0, со што остануваат шансите за тоа ГРДО 4 место.
Палермо си тепаше, си остана таму.
навивачки глеано сакам вечер Сампдорија нерешено да заврши или евентуално да изгуби, што е тешко со оглед на тоа што дома нема пораз оваа сезона.

Поздрав до навивачите на Милан уште еднаш да не зборат за тоа Јувентус за кое место се бори, коа нивниот клуб моментално е ОВА. Нека гледаат за нивниот па нека зборат за туѓите.

Рома Честитки за првото место. :pos2:
Рома шампиони :smir:

Поздрав до навивачите на Милан уште еднаш да не зборат за тоа кое место се борат, коа нивниот клуб моментално е ОВА. Нека гледаат за нивниот па нека зборат за туѓите.
:pos::pos::pos::pos::pos:

Поздрав до навивачите на Милан уште еднаш да не зборат за тоа Јувентус за кое место се бори, коа нивниот клуб моментално е ОВА. Нека гледаат за нивниот па нека зборат за туѓите.

3.Милан 63
5,Умрентус 51

:pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:

Серија Б

Јуве
Милан

Серија А

Интер

Ај сеа уште за Лига на Шампиони пишете и да се посмееме :tv:

Не ми кажувај ти што било пред 30 години кога ти не си бил уште роден

:tv::tv:

Не планирам да се расправам. Него оди види таму дали Пензии земале за Април, не ми кажувај глупости. И што ако било 0-3? Што со тоа?
тепале Милан? и шо ако тепале. ќе видиме реваншот каков ќе биде, тогаш ќе збориме. завкупниот меѓусебен дуел сезонава.

Не планирам да се расправам. Него оди види таму дали Пензии земале за Април, не ми кажувај глупости. И што ако било 0-3? Што со тоа?
тепале Милан? и шо ако тепале. ќе видиме реваншот каков ќе биде, тогаш ќе збориме. завкупниот меѓусебен дуел сезонава.

Земале пензии бе а вашиве бесплатен ајвар им направија + у петок се возат без пари мераци бе брат :drk:

колото скоро да е затворено,има нов лидер во првенството....конечно ја дочекаа шансата па еве им неколку кола до крајот дали заслужуваат трофеј годинава-нека победи подобриот!
гледам доста фрустрации кај миланезиве,нека се запрашаат слободно зошто неколкуве кола испуштија ЗЛАТНА шанса да се вбројат во борба за титулата-догодина миланези:smir:

Абе не знам зошто се карате вие фановите на Јувентус и Милан, кога во последниве пет кола сите за Рома ќе навивате :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom