Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 март 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
За помалку од 15 минути, по 32 кола во Серија А, би требало да добиеме нов лидер во првенството...

FORZA ROMAAAAA!!! <3

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Очекувајте вечер 3 светска војна :vozbud::vozbud:
Самдорија-Џенова минимум 2 црвени картони ќе има :vozbud: Дуели колку сакате клизачи голови,пукање копачки у фаца и што ли уште не :) Најинтересна утакмица за ова коло

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
една песна за интер:yesterday the scudetto is so far away is not an eazy game to play in firencaaa yesterday.Јувентус-Каљари 1-0 да видам да не верувам а Сиена си ја наместија 1 :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Рома Честитки за првото место. :pos2:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Колото си заврши.
Рома го превзеде 1-то место од Интер со победата од 2-1.
Милан пензионерски 2-2. Моеа 1 да си бидат, да имаат разлика убава, ама тоа е.
Јувентус победи 1-0, со што остануваат шансите за тоа ГРДО 4 место.
Палермо си тепаше, си остана таму.
навивачки глеано сакам вечер Сампдорија нерешено да заврши или евентуално да изгуби, што е тешко со оглед на тоа што дома нема пораз оваа сезона.

Поздрав до навивачите на Милан уште еднаш да не зборат за тоа Јувентус за кое место се бори, коа нивниот клуб моментално е ОВА. Нека гледаат за нивниот па нека зборат за туѓите.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Рома Честитки за првото место. :pos2:
Рома шампиони :smir:

Поздрав до навивачите на Милан уште еднаш да не зборат за тоа кое место се борат, коа нивниот клуб моментално е ОВА. Нека гледаат за нивниот па нека зборат за туѓите.
:pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Поздрав до навивачите на Милан уште еднаш да не зборат за тоа Јувентус за кое место се бори, коа нивниот клуб моментално е ОВА. Нека гледаат за нивниот па нека зборат за туѓите.
3.Милан 63
5,Умрентус 51

:pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Серија Б

Јуве
Милан

Серија А

Интер

Ај сеа уште за Лига на Шампиони пишете и да се посмееме :tv:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Не ми кажувај ти што било пред 30 години кога ти не си бил уште роден

:tv::tv:

Не планирам да се расправам. Него оди види таму дали Пензии земале за Април, не ми кажувај глупости. И што ако било 0-3? Што со тоа?
тепале Милан? и шо ако тепале. ќе видиме реваншот каков ќе биде, тогаш ќе збориме. завкупниот меѓусебен дуел сезонава.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не планирам да се расправам. Него оди види таму дали Пензии земале за Април, не ми кажувај глупости. И што ако било 0-3? Што со тоа?
тепале Милан? и шо ако тепале. ќе видиме реваншот каков ќе биде, тогаш ќе збориме. завкупниот меѓусебен дуел сезонава.
Земале пензии бе а вашиве бесплатен ајвар им направија + у петок се возат без пари мераци бе брат :drk:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
колото скоро да е затворено,има нов лидер во првенството....конечно ја дочекаа шансата па еве им неколку кола до крајот дали заслужуваат трофеј годинава-нека победи подобриот!
гледам доста фрустрации кај миланезиве,нека се запрашаат слободно зошто неколкуве кола испуштија ЗЛАТНА шанса да се вбројат во борба за титулата-догодина миланези:smir:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.153
Поени од реакции
5.993
Абе не знам зошто се карате вие фановите на Јувентус и Милан, кога во последниве пет кола сите за Рома ќе навивате :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom