Џони Вајсмилер
Don't share my food
тој да имаше мозок не ни го праќавме кај вас.....
Пост на неделата

не се арсенал нишо подобри ......:kesa:
за милан се и тоа како

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тој да имаше мозок не ни го праќавме кај вас.....

не се арсенал нишо подобри ......:kesa:

Па ЦСКА Лондон не му се вика тимот за кој што навива?Ќути мене на мсн у Декември ме отекуеше како Челзи ке се прошетале со Интер, и тоа ми вика, немој да се криеш после кога Интер ке биде елиминиран ... :tv:
Кој јадник чоече, се покајав што го блокирав и избришав, али ова антивирусов ми избаци warning Ameba threat па морав одма да реагирам. :wink:
Повеќе време не поставува слики, дали е заради тоа што Милан не победува често, или заборавил линкот од кај што ги копаше сликите.^го нема нешто денеска Сајтлер да постави слики како што правеше претходните кола...:tv:

Затоа тие што биле фатени до 2013 имаат забрана да посетуваат фудбалски натпревари на стадионите ...Ја ко шо знам на Херта навивачите со палици влегле да ги маваат играчите прошли викенд или нешо такво ......
Епа ке играат , ке играат .... :tv:
Али ако најдат некој играч на улица.:zlo:Затоа тие што биле фатени до 2013 имаат забрана да посетуваат фудбалски натпревари на стадионите ...

Па добро сега и Фиорентина е 9 место па не губи од ЛиворноБоби[Мкд];3416246 напиша::pos2::pos2::pos2:не е јак Волфсбург бе, види кај е на табелата.
И Херта е е толку слаба, успеа да ги помине групите во УЕФА, нешто што Лацио и Џенова не успеаја.
истото и за кај вас се однесува. само Интер заслужува а разликата е што другите не се ни за во лига европа.:pos2::pos2:Па добро сега и Фиорентина е 9 место па не губи од Ливорно
Херта е многу јака да,18 место.
Само Баерн треба да игра у лш од германците,сите др се за у лига европа.
Боби[Мкд];3416349 напиша:истото и за кај вас се однесува. само Интер заслужува а разликата е што другите не се ни за во лига европа.:pos2::pos2:

Море УЕФА намерно го укина интертото купот, за да неможат Јубентус, Рома, Џенова да тепаат, инаку лесно ќе им беше со Динамо Рига, Сион и Металург Донетцк.Хаха,вери фани...
Можда Интер заслужува.Ама германците неможат глаа да кренат од тие што викаш ти ''ни за у лига европа не се''
Има тука голема разлика,у квалитет. :smir:
Боби[Мкд];3416434 напиша:Море УЕФА намерно го укина интертото купот, за да неможат Јубентус, Рома, Џенова да тепаат, инаку лесно ќе им беше со Динамо Рига, Сион и Металург Донетцк.
:pos2: Шо и да беше ова