- Член од
- 20 февруари 2010
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 1
FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!

Уште ти фалеше...![]()
Слушај го овој беее:pos2::pos2:
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter call Press silence[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter have announced they are calling a Press silence, so Jose Mourinho, his players and President Massimo Moratti won't speak to the media. More[/FONT]
Интер се наљутија не праат муабет со никој![]()
Знајш ти што рече Мурињо ај :wink: Го апдејтував потписот одма :helou:
Сигурно тука не мислел на Барса. . . . . или можеби Јувентус !?
ставете 2 ѕвезди првен па ќе прајме муабет:tv:Чекај, кој Јувентус, оној што има 8 порази ? И што има уплаф од Баерн Муних? За тој ли ми збориш?
:smir: (Повлечи си се на време, брат)
Чекај, кој Јувентус, оној што има 8 порази ? И што има уплаф од Баерн Муних? За тој ли ми збориш?
:smir: (Повлечи си се на време, брат)

Колку и да пишаме, колку и да си објаснуваме, колку и да се караме, све е џабе, кога секогаш ние остануваме на своето и вие на своето, така да никогаш тука нема да излезе некој во право, и секогаш вака ке буиме, само незнам зошто се обидувате да пишувате кога не ви вреди, и се правите нешто.
Ајт.
И сега кога ви кажавме која лопована сте се криете. И треба да се криете, ама со повреме. И Роналдињо го забрае
Аман бе, дискусијава ви е тапа, бесцелна и беспотребна.
Го потите без врска, посебно навијачиве на Јуве, па да му ебем мајката од каде образот стварно незнам.
Навивам завчера за Фиорентина со Баерн, у понеделник ќе навивам за Интер со Челзи пошто се италијански екипи, али за Јуве неможем да навивам баш заради вакви фанови што имаат ко Тенк, Тимче и остала нискинтелегентна компанија (чест на исклучоци)
Друже ти имаш појма од животот ?? Изгледа немаш 2 чисти :uvo:
П.С за болдот не те разбирам што сакаш да кажеш? Демек ти си интелегентниот па најде овде да ми збориш .. оди шетај бе !!