Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!

Слушај го овој беее:pos2::pos2:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter call Press silence[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter have announced they are calling a Press silence, so Jose Mourinho, his players and President Massimo Moratti won't speak to the media. More[/FONT]

Интер се наљутија не праат муабет со никој:pos::pos::pos:

Уште ти фалеше... :pos:

Му дадов зеленко пошто ме насмеа :pos2:

Слушај го овој беее:pos2::pos2:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter call Press silence[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter have announced they are calling a Press silence, so Jose Mourinho, his players and President Massimo Moratti won't speak to the media. More[/FONT]

Интер се наљутија не праат муабет со никој:pos::pos::pos:

Знајш ти што рече Мурињо ај :wink: Го апдејтував потписот одма :helou:

Сигурно тука не мислел на Барса. . . . . или можеби Јувентус !?

Чекај, кој Јувентус, оној што има 8 порази ? И што има уплаф од Баерн Муних? За тој ли ми збориш?
:smir: (Повлечи си се на време, брат)

Чекај, кој Јувентус, оној што има 8 порази ? И што има уплаф од Баерн Муних? За тој ли ми збориш?
ставете 2 ѕвезди првен па ќе прајме муабет:tv:

И Роналдињо го забрае :pos:

Аман бе, дискусијава ви е тапа, бесцелна и беспотребна.

Го потите без врска, посебно навијачиве на Јуве, па да му ебем мајката од каде образот стварно незнам.
Навивам завчера за Фиорентина со Баерн, у понеделник ќе навивам за Интер со Челзи пошто се италијански екипи, али за Јуве неможем да навивам баш заради вакви фанови што имаат ко Тенк, Тимче и остала нискинтелегентна компанија (чест на исклучоци)

Деца ... :jaj:

Инаку незнам со кој збор да ви кажам ..... многу сте тупи, без заебанција

Зашо тупи ?

Зашо се ситиш на пародијава што ни ја приредуваат судииве потајно НАДЕВАЈКИ се дека можете да не загрозите во трката за титулата ?

И сам си свесен дека Интер е најоштетуваната екипа оваа сезона и дека да не беше така до сега ке беше завршено прашањето *Кој е новиот Шампион* и сами сте свесни за тоа.....

Алал им вера на навивачи ко Марли што не им е ПОД ЧЕСт да бидат РЕАЛНИ , ама вие брат сте ХАОС !

Алоооо исправате криви дрини со непостоечки факти , ситуации кои не се случиле или серете дека судиите НАМ ни помагаат !

Paranormal Activity , now on Kajgana TV ......

Колку и да пишаме, колку и да си објаснуваме, колку и да се караме, све е џабе, кога секогаш ние остануваме на своето и вие на своето, така да никогаш тука нема да излезе некој во право, и секогаш вака ке буиме, само незнам зошто се обидувате да пишувате кога не ви вреди, и се правите нешто.

Ајт.

Колку и да пишаме, колку и да си објаснуваме, колку и да се караме, све е џабе, кога секогаш ние остануваме на своето и вие на своето, така да никогаш тука нема да излезе некој во право, и секогаш вака ке буиме, само незнам зошто се обидувате да пишувате кога не ви вреди, и се правите нешто.

Ајт.

Вие се јавивте бе сине, на целата оваа фарса вечерва да кенкате дека судијава требало уште играчи да исклучува и дека ни се помагало и слични вести из несвести :tapp: И сега кога ви кажавме која лопована сте се криете. И треба да се криете, ама со повреме.

Сега знам дека боли вака што и покрај судискиве циркузи Интер не знае да изгуби, прееска те читав плачеше Самп да даде гол ама ЈБГ не било судено... Него bottom line, вие сте последните на фан-клубовиве што воопшто треба да коментираат судење.

И не треба да се прајме ние ништо посебно, дури и да не коментираме ништо, вашава глупоќа си зборува сама за себе.

И Роналдињо го забрае :pos:

Аман бе, дискусијава ви е тапа, бесцелна и беспотребна.

Го потите без врска, посебно навијачиве на Јуве, па да му ебем мајката од каде образот стварно незнам.
Навивам завчера за Фиорентина со Баерн, у понеделник ќе навивам за Интер со Челзи пошто се италијански екипи, али за Јуве неможем да навивам баш заради вакви фанови што имаат ко Тенк, Тимче и остала нискинтелегентна компанија (чест на исклучоци)

Друже ти имаш појма од животот ?? Изгледа немаш 2 чисти :uvo:
П.С за болдот не те разбирам што сакаш да кажеш? Демек ти си интелегентниот па најде овде да ми збориш .. оди шетај бе !!

Друже ти имаш појма од животот ?? Изгледа немаш 2 чисти :uvo:
П.С за болдот не те разбирам што сакаш да кажеш? Демек ти си интелегентниот па најде овде да ми збориш .. оди шетај бе !!

WOW! Од еден пост успеа да утврдиш за каков човек станува збор, за ниско интелегентен што нема поима од животот...абе момак,дај искулирај малце и не ја сери темава со глупости,а тоа дека Тимче го избациле од форумот сигурно не било без причина...не личи да плукаш по некој кој поима немаш кој е,а може и еден ден ке се упознаеш со истиот.Нема потреба за предрасуди дека тука сме пред се да дискутираме а не да оценуваме кој колку е паметен и слично.

Мене лично би ми било задоволство да излезам со кајганаџии навивачи на ривалски клубови на пиво или слично.Поентата е да се дружиме а не да шириме омраза...кога ке го сватите еднаш ова?

Аман веке со постовиве....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom