Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Анализа на играч

Пато е бразилски фудбалер, роден во Pato Branco од каде што го добил името, најверојатно на кумот му текнало поради селото каде што живееле, тој порано да има кондиција трчал по нивите сега е фудбалер на Милан знае да се постави и добро да изигра против противничките екипи а исто така знае солидно и да трча.

:pos2:

Што се карате вие навивачите на Интер и Милан кога Јуве ке го освои скудетото стварно не ми е јасно:haha::juve:

Кое скудето ? 28мото или 30тото ? Глеам имате некој Кокитрезегол таму , образован е =) :pos2::pos2:

Што се карате вие навивачите на Интер и Милан кога Јуве ке го освои скудетото стварно не ми е јасно:haha::juve:

конечно некој друг фан да дојди да ме просветли дека интер нема да биди шампион

доста беше од фановите на милан , ај сеа и некоја глупост од другите фанови да прочитаме:pos2:

Анализа на играч

Пато е бразилски фудбалер, роден во Pato Branco од каде што го добил името, најверојатно на кумот му текнало поради селото каде што живееле, тој порано да има кондиција трчал по нивите сега е фудбалер на Милан знае да се постави и добро да изигра против противничките екипи а исто така знае солидно и да трча.

:pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Николас Бурдисо - Екс СКАРАЏИЈА на Интер е аргентински фудбалер кој освен што е добар во одбраната , знае и скара да прави по разно/разни тренинг кампови .... Спалети на прашањето *што гледа во Бурдисо* одговорил со - mmmmmm beef

На вас останува =)

ЛЕЛЕ АЈСШУТЕР ЗВЕРОЊА СИ ХАХАХАХАХХА НЕМОЖАМ ДА ПРЕКИНАМ ДА СЕ СМЕАМ ХАХАХАХА

Кое скудето ? 28мото или 30тото ? Глеам имате некој Кокитрезегол таму , образован е =) :pos2::pos2:
30то за мене:vozbud:

конечно некој друг фан да дојди да ме просветли дека интер нема да биди шампион

доста беше од фановите на милан , ај сеа и некоја глупост од другите фанови да прочитаме:pos2:
Иначе досадо ми беше па влегов во конверзација со вас:vozbud: Што ке кажете после натпреварот со БАРИ? Судијата е виновен што не досуди уште еден непостоечки пенал или играчите на БАРИ:haha::haha:

Ало очај ... и Берлускони Куп ли почнавте да си ги рачунате бе ? :pos2::pos2::pos2:

Да те потсетам прошлата утакмица ради кој играч ке примевте 5гола да не беше Абиати на кој што СИГУРНО му е тоа меч сезоне ?

Бонера знаел мудро да изигра против противниците :pos2::pos2::pos2:

Дај бе дете ;) Маму му ебем имаш зеленко за постовиве =) Предиспитна ме насмеа =)

пс:Моли бога Неста да изигра на ниво , иначе 3-4 не ви бегаат.

Tиаго Силва на грб ке го носи на пр.(Киву) и ке му игра на вашио драг Милито кој има 2 официјални утакмници изграно за Интер и изглумено 1 пенал против Бари во кој немаше контакт ни 5% тоа во ЛШ е жолт картон.Неста?-Веке тој игра на ниво и може да почнаме да го споредуваме со Лусио,Прво коло Неста 8.00,Лусио 5.5:pos2::smir:3-4 не ни бегаат:bravo::bravo: ,ке бидат кога Ибра ке се врати во Интер:pos2:,Верувам дека ке се врати оптимист сум:pos2:Ај не можам да се замарам со навивачи на Интер ,ке се расправам после 22:45 кога ке заврши натпреварот,Милан-Интер не заборавајте да гледате!

Иначе досадо ми беше па влегов во конверзација со вас:vozbud: Што ке кажете после натпреварот со БАРИ? Судијата е виновен што не досуди уште еден непостоечки пенал или играчите на БАРИ:haha::haha:

за нас тоа е веке минато , нема шо да се замараме со Бари :helou:

Е па си нашол со кој да влезеш во дискусија. Трк на диоптрија и земи го колегава Љубе со тебе. И од сега само на успорена снимка да гледате :pos2:

Пер не знам као да ти реплицирам =)
Ама ај ;)

Читај потпис ! :pos2::pos2::pos2:

БРат што сакаш пиши ,стави потписи,сега за сега, Интер за Милан е мал залак ,Во Италија сме по успешни од вас,Во ЛШ и сами си знаете,и што ли уште не.

еве во италијанското првенство како изгледа тебелата по освените титули

клуб-титули-вицешампиони
1.Јувентус -27-21
2.Милан-17-15
3.Интер-17-13
4.Џенова-9-8
5.Торино-7-7
6.Болоња-7-7
7.Про Вирчели-7-2
8.Рома-3-10
9.Фиорентина-2-5
10.Наполи-2-4
11.Лацио-2-3
12.каљари-1-1
13.Часеле-1-X
14.Новесе-1-X
15.Самдорија-1-X
16.Верона-1-X

Tиаго Силва на грб ке го носи на пр.(Киву) и ке му игра на вашио драг Милито кој има 2 официјални утакмници изграно за Интер и изглумено 1 пенал против Бари во кој немаше контакт ни 5% тоа во ЛШ е жолт картон.Неста?-Веке тој игра на ниво и може да почнаме да го споредуваме со Лусио,Прво коло Неста 8.00,Лусио 5.5:pos2::smir:3-4 не ни бегаат:bravo::bravo: ,ке бидат кога Ибра ке се врати во Интер:pos2:,Верувам дека ке се врати оптимист сум:pos2:Ај не можам да се замарам со навивачи на Интер ,ке се расправам после 22:45 кога ке заврши натпреварот,Милан-Интер не заборавајте да гледате!
А оценкиве на менаџер ги глеаше или ? :)

БРат што сакаш пиши ,стави потписи,сега за сега, Интер за Милан е мал залак ,Во Италија сме по успешни од вас,Во ЛШ и сами си знаете,и што ли уште не.

еве во италијанското првенство како изгледа тебелата по освените титули

клуб-титули-вицешампиони
1.Јувентус -27-21
2.Интер-17-13
3.Милан-17-15
4.Џенова-9-8
5.Торино-7-7
6.Болоња-7-7
7.Про Вирчели-7-2
8.Рома-3-10
9.Фиорентина-2-5
10.Наполи-2-4
11.Лацио-2-3
12.каљари-1-1
13.Часеле-1-X
14.Новесе-1-X
15.Самдорија-1-X
16.Верона-1-X

А зашто не вака ? :pos2::pos2::pos2:

Или ти ова "Мудро(како Бонера):pos2::pos2:" го искалкулира ?

^^^за тие 15 години шо ги имаш колку титула во серија А има освоено Милан, уствари си почнал да глеаш фудбал еве да кажам од 8-10 еве за тие 5-7 години колку титули има освоено Милан , зошто збориш за минатото зборувај за тоа што ти си го видел и што си го доживеaл:wink:

DeK0 во право си, ова станува се посмешно и посмешно. Не можам ни филмов на раат да го гледам чекам да видам што наредно ќе падне :pos2:

Сега титулите дојдоа на ред. Малиов има уште една година да се фали дека е на делба на место по титули, а догодина ќе бидат поуспешни само по освоени втори места... :pos2:

Oва како да читам Манчестер вс Ливерпул фан клуб :icon_lol:. И Ливерпул праеја вака табели, ама од мај пролетоска прекинаа :pos2:

DeK0 во право си, ова станува се посмешно и посмешно. Не можам ни филмов на раат да го гледам чекам да видам што наредно ќе падне :pos2:

Сега титулите дојдоа на ред. Малиов има уште една година да се фали дека е на делба на место по титули, а догодина ќе бидат поуспешни само по освоени втори места... :pos2:
И тогаш табели ќе се праат :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom