- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Марли , шо па ти збориш , коа аватарот што го носиш кажува се .....
Уф јеботе, ама си ја адаптирал приказнава :pos2: Блага врска со фудбал нема ама колку да се каже вицот.Јас лично сум фан на Милан...
Но сметам дека сезонава како и тие претходно лигавешките Интер ќе тепаат....
Има една приказна со орелот:
Си бил еден орел и решил да се качи на највисокиот врв на светот, летал, летал и по долго летање стасал. Изморен и истоштен застанал на врвот, го погледнал сиот свет одозгора и се сеќавал на долгиот и напорен пад кој го поминал. Наеднаш покрај него видел полжав. Го прашал „Како стигна ти до овде бе?“ Овој одговорил „Со Лигавење бе со лигавење“ така и интер..
зошто?Пред калчополи срамота беше да излезеш на фудбал со дрес од Интер...:kesa:
Па ако не примети и Милан дојдоа до тоа дереџе, само разликата е во тоа што Интер играа во период кога во Калчото владееше мафијата, нешто што покасно се докажа, а сега не .Пред калчополи срамота беше да излезеш на фудбал со дрес од Интер...:kesa:
A вие бедни истоштени во мафијата ви беше пречка да правите успеси (sun)Па ако не примети и Милан дојдоа до тоа дереџе, само разликата е во тоа што Интер играа во период кога во Калчото владееше мафијата, нешто што покасно се докажа, а сега не .
Па кој успех Милан го имаше у Серија А тие периоди ? Во последни 10 години Милан освоиле само 2 Скудета . :smir:A вие бедни истоштени во мафијата ви беше пречка да правите успеси (sun)
А како тебе не ти е срам сега со дрес на Милан да излезеш?Пред калчополи срамота беше да излезеш на фудбал со дрес од Интер...:kesa:
А Интер многу поголем период беа без скудетоПа кој успех Милан го имаше у Серија А тие периоди ? Во последни 10 години Милан освоиле само 2 Скудета . :smir:
Да ама имаше инзворедни игри во ЛШ вие ни таму ни таму не игравте добро ви падна шанса од небо ви дадоа титула и сега сте среќни задоволни ! Само на вас ви семташе местењето ве сваќам немаше друга андеж за вас!Па кој успех Милан го имаше у Серија А тие периоди ? Во последни 10 години Милан освоиле само 2 Скудета . :smir:
Kaква врска има ЛШ со Серија А, одма мењаш тема зашто остана без коментар .Да ама имаше инзворедни игри во ЛШ вие ни таму ни таму не игравте добро ви падна шанса од небо ви дадоа титула и сега сте среќни задоволни ! Само на вас ви семташе местењето
1. Да де, Лацио, Рома што беа, декор ? Или и они освоија во еден наврат титули и важеа за конкуренти на Скудетото, штета што од вчера гледаш фудбал.1. хаха,одма интерашите напаѓаат,јас само кажав како стоеа тогаш работите ништо друго,вие и сами знаете дека од освен Јуве и Милан во Италија не постоеше друг тим.
2. А Интер многу поголем период беа без скудето
Ха хахаха,одма интерашите напаѓаат,јас само кажав како стоеа тогаш работите ништо друго,вие и сами знаете дека од освен Јуве и Милан во Италија не постоеше друг тим.
Мене никогаш нема да ми биде срам да носам дрес од Милан,зашто се гордеам со тоа,на левата рака има RESPECT 7 и ако некој може да го успори тоа нека се јави ! :baeh: