Hurin
Pokerface bastard
мочката ми се здрви тогашхах
![]()
![]()
![]()
Него интераши да ве прашам, ве стресе малку срцето кога Цезар ја испушти од рака при оној шут од негова лева страна?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мочката ми се здрви тогашхах
![]()
![]()
![]()
Него интераши да ве прашам, ве стресе малку срцето кога Цезар ја испушти од рака при оној шут од негова лева страна?![]()

Јок, од проста причина што немаше ниту 1 играч од Сиена на тој дел од теренот, очигледно беше дека пак топката ке дојде до негови раце, или Матераци ке ја избаци ...Него интераши да ве прашам, ве стресе малку срцето кога Цезар ја испушти од рака при оној шут од негова лева страна?![]()
се надевам нема да треба како формула да ве врвиме сите:baeh:Него интераши да ве прашам, ве стресе малку срцето кога Цезар ја испушти од рака при оној шут од негова лева страна?![]()
Ali, poarno Pandev, nego ovoj na shit.com.во тек е склопување на новата управа на Јуве,така да шпекулации можеш да се изначиташ колку сакаш...дури не се дооформат нема ништо званично и официјалноБоби[Мкд];3567243 напиша:
Ахх шит.ком чек сеа и за Меси ке понудат нештоБоби[Мкд];3567243 напиша: