B
Beck's
Гостин
kakov ofsajd na Sampdoria:tv:
ту смо јеботе да се спремамо за лиге европе са партизана?Где сте мишеви ? :tv::tv:
да те надополнам ШТА СТЕ СЕ УСРАЛИ!!!??Где сте мишеви ? :tv::tv:
Браво Тенкчо, ја откри Америка, сега знаеш како се осеќал Колумбо. :tv:зборев ја дека раниерн не е чоек за титула ама тоа е има по паметни од мене
не ја отркив затоа реков има и попаметни од мене изгледа.Дека во фан клуб рома беа убедени дека мр.Раниери ќе им донесе титула тоа сакав да кажам:wink:Браво Тенкчо, ја откри Америка, сега знаеш како се осеќал Колумбо. :tv:
Раниери се знае дека е лузер тежок, али сезонава си ја тера фантастично на ошто изненадување, дури и фановите на Рома не очекуваа ваков развој на настани.
Али ова денес .... по незнам кој пат, ЧУДО, Рома заслужија да победат минимум 3-0, али Сторари ( играч на Милан btw ) и Пацини го замолчија пола Рим, тоа е '' убавината '' на овој спорт, не победува секогаш подобриот ( во случајов Рома ).
Трагедија за фановите на овој тим, да не си у нивна кожа у моментов, мада, сеуште ништо не е готово. :wink:
кажи бе уште колку дена аманTenk пичко една , стај си аватарот од Мунтари ...имаш уште за носење , ме пиздиш вака !!! :smir: