[Serie A] Јувентус - Милан (5-Mar-2011; 20:45h)

Победник на дербито:

• Вкупно гласачи
    114
С

сашенко

Гостин
Типувам на јувентус.На сите ни е јасно како игра јувентус против интер и милан и искрено едвај чекам да дојдат тие утакмици зашто само тогаш играат како што треба и можам да уживам во добар фудбал од нив.Ке биде тешка утакмица и може да биде и нерешено ама сепак типува на јувентус зашто увек наоѓаат сили и воља за ваквите утакмици и после ги снемува и губат од кој дојде.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Оваа сезона ретко кој може да предвиди како ќе заврши Јувентус. Губат од Болоња, Лече ... а против Милан и Интер играат како да е финале во ЛШ. Очекувам интересен и борбен натпревар и мислам дека Јуве ќе победи со 2-1.

С

сашенко

Гостин
Оваа сезона ретко кој може да предвиди како ќе заврши Јувентус. Губат од Болоња, Лече ... а против Милан и Интер играат како да е финале во ЛШ. Очекувам интересен и борбен натпревар и мислам дека Јуве ќе победи со 2-1.
Ова болдираното мислиш во лигата кое место ке заврши? Тоа е лесно да се предвиди зашто се знае дека киксаат увек со помали екипи а со поголемите играат добро.Помалите ги има повеќе така да...Колку и да заврши со милан утакмицава нема да смени за јуве тоа ништо.Најверојатно 4+ место на табела на крај..

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ова болдираното мислиш во лигата кое место ке заврши? Тоа е лесно да се предвиди зашто се знае дека киксаат увек со помали екипи а со поголемите играат добро.Помалите ги има повеќе така да...Колку и да заврши со милан утакмицава нема да смени за јуве тоа ништо.Најверојатно 4+ место на табела на крај..
Не мислев на местото. Мислев на натпреварите кои ги игра, со послаби екипи губат со појаки победуваат. Тоа ми беше мислата.

С

сашенко

Гостин
Не мислев на местото. Мислев на натпреварите кои ги игра, со послаби екипи губат со појаки победуваат. Тоа ми беше мислата.
Аха, да.Па у право си никогаш неможеш да знаеш.Ако играш спортска НЕМОЈ ДА ГИ ИГРАШ.Не се сигурни ама баш никогаш.Сега со милан ја би играл да тепаат едино таа ми е сигурно дека ке изиграат на ниво а после со бреша тешко хахахаха....

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Dvojka so dva gola razlika.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
мислам дека Јувентус ќе се повампират и ќе победат и против милан... , слично како со интер :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
јас мислам дека Јувентус се најак тим во Серија А но немаат среќа слично како со Болоња и Лече :(

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Ќе биде неизвесен натпревар. Посакувам Милан да победи со никаква игра и некој гол од офсајд. 9 души позади топка и еден напред да чека на контри. Битно Милан да не загуби на ова гостување. Штета нема да им игра Кваљарела на Јувентус. Баш ми се свиѓаше

juve_persempre

▐ I am VIKING▐
Член од
17 февруари 2010
Мислења
296
Поени од реакции
83
JUVE ke gazi ......
Ako ima nekoj Bilanez da se kladi na avatar mu davam dupla sansa X2 ajde da ve vidam sega :drk:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Јуве тепа наравно :icon_bigg

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Јуве повторно не е фаворит,само разликата што сега навивачиве на Милан се поскромни(у декември типуваа 3-0,4-0,6-0) Ова е сигурна победа на Јувентус(ако не игра Златан),а ако игра говедото X.

Kajgana Shop

На врв Bottom