[Serie A] Јувентус - Интер (25-Mar-2012; 20:45h)

Кој ќе победи на дербито на Италија?

• Вкупно гласачи
    124
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Ова никад не ми било јасно.
Посед на топка беше 17 минути за Јувентус и 11 за Интер. Ајде да кажеме 30 минути приближно нека е, а каде се другите 15 минути?
во воздух :pos:

батали статистика,него овие интер саглам ги загреаа рачиштата на буфон.....

изгледа конте ќе го чува дел пиеро за финалето на купот :facepalm:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070
Ваљда не го сметаат времето кога топката не е „официјално“ во игра. Кога е надвор од терен, па се дур некој не ја внесе во игра како при аут, корнер, гол-аут, фаул итн.

Ова ми е некако најлогичен одговор.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Интер неможеше шанса да направи со Аталанта,Новара,Болоња,Катанија на домашен терен а против Јувентус на гости право 4 шанси за гол..да се крсти чоек што екипа се овие Интер!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ваљда не го сметаат времето кога топката не е „официјално“ во игра. Кога е надвор од терен, па се дур некој не ја внесе во игра како при аут, корнер, гол-аут, фаул итн.

Ова ми е некако најлогичен одговор.
Да де и јас сум размислувал на истото, ама 15 минути да поминат на тоа?

R

Rigel Kent

Гостин
Да де и јас сум размислувал на истото, ама 15 минути да поминат на тоа?

Ovie Italijancive posed smetaat koga eden tim konstantno ja ima topkata , dodeka koga naizmenicno topkata doagja vo dvata tima e mrtvo vreme , e toa se tie 15 min:)
--- надополнето: 25 март 2012 во 21:44 ---
... кореографијата што ја пропуштивме, дека нели Телма секад врши "супер" пренос.

So koj um stavaat 28 i 29 znaci pravi mizerii se:eek:

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Ovie Italijancive posed smetaat koga eden tim konstantno ja ima topkata , dodeka koga naizmenicno topkata doagja vo dvata tima e mrtvo vreme , e toa se tie 15 min:)
--- надополнето: 25 март 2012 во 21:44 ---

So koj um stavaat 28 i 29 znaci pravi mizerii se:eek:
Зашто мизерии????? објасни жити се

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
28 е титулата што ја освоија во Б лигата, 29 е таа што мислат дека ќе ја освојат сезонава.
ок,фала што одговори на тоа

ќе те прашував зошто не досуди прекршок над милито од киело,дали дека киело веќе клечеше на тревата или превид е тоа ?!

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
28 е титулата што ја освоија во Б лигата, 29 е таа што мислат дека ќе ја освојат сезонава.
7 место сте,добри сте,надежни:LOL::LOL::LOL::LOL::LOL: после Мурињо,скоро сите клубови пропаднаа:pos:

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Zatoa sto podobro da si molcat , zasluzija mnogu pogolema kazna , a ne sega da se pravat udreni i da si cistat obraz, toa NIKOGAS NEMA DA USPEAT!
Ма немој да ме је*еш бре !!! исчистиле образ ! и добро ви го покажаа тоа ! само што вие се праите слепи дека не гледате...и си патите од комплекси

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom