SEO за почетници

• Креатор на темата Креатор на темата templar55
  • Време на започнување Време на започнување
Некој што користи ПБНа да не знае за колку време даваат ефект. Моите веке месец помина биз никаков сигнал.
Провери дали ти се индексирани статиите. Инаку што постар ти е линкот, што повеќе ефект има.

Што е тоа Landing Page и нејзиното ѕначенје за СЕО.
Генерално исто што и штанд на Детска Радост на саем на книга. Поблиску до народот, промоција, се со крајна цел поголема продажба.

ми треба помош. и покрај тоа шо немам многу слики и текстови страната бавно се лоадира.

ми треба помош. и покрај тоа шо немам многу слики и текстови страната бавно се лоадира.
Прати ми линк од веб страната во приватна порака за да ја анализирам истата, и за да ги утврдам причините за бавното вчитување.

Провери дали имаш непотребни редиректи, дали ги користиш точните URL-а за сликите и слинчо. Понекогаш и хостингот/серверот може да ти прави проблем.

Прати ми линк од веб страната во приватна порака за да ја анализирам истата, и за да ги утврдам причините за бавното вчитување.
пораката е испратена фала ти[DOUBLEPOST=1534437121][/DOUBLEPOST]
Провери дали имаш непотребни редиректи, дали ги користиш точните URL-а за сликите и слинчо. Понекогаш и хостингот/серверот може да ти прави проблем.
сеуште сум нов и имам многу за учење, али секоја ви чест дечки за брзата реакција голем поздрав

Веб страната ти е анализирана, и изнесени ти се решенијата за отстранување на проблемите.
Види ја приватната порака.

Кога ќе го имплементираш предложеното, пиши ни' тука дали има подобрување при вчитувањето на веб страната. [emoji6]

Кој се занимава со СЕо можеби ќе му биде ова интересно и поучно http://prva-strana.blogspot.com/2018/08/sta-su-cf-i-tf-za-seo.html
CT, TF DA, PA се срање и нема да ти дадат ни приближна информација од таа што треба да ти ја дадат. Навремето постоеше PR (Page Rank) и тоа беше мерило направено од Google. Користете алатки и мерни единици само од Google. Овие МОЗ, Мајестик се само булшит алатки.

Еве кој алатки ги користам јас
- Search Console - Google
- Analytics - Google
- Tag Manager - Google
- Alert - Google
- Adwords - Google
- Screaming Frog платена верзија или добра замена а бесплатна е Xenu
- Ahrefs (само кога ја разгледувам конкуренцијата)

Кога се работи за SEO, држете се до алатките и политиките на Гугл.

Останатите алатки - може да ги земете во предвид, како ориентација, но ништо повеќе од тоа.

Се знае кој го води орото.
Другите најчесто продаваат празна слама.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom