Сенке над Балканом

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Препорака од мене, гледај да се линковите рипани од ЕОН или телевизија.

Од Амазон мислам фалеа сцени, бар за прва сезона.

Негде некој српски саглам линк кај шо можам да ја изгледам кај шо ја најдов сцениве се измешани,скратени итн Втора сезона ми требит нек пишит ПП ако некој имат

Негде некој српски саглам линк кај шо можам да ја изгледам кај шо ја најдов сцениве се измешани,скратени итн Втора сезона ми требит нек пишит ПП ако некој имат
Еј препрати и кај мене или посни го тука ако имаш добар линк

На Nova S месецов мислам почнаа да ја репризираат втората сезона. Може и завршиле веќе или се некаде при крај со репризите не знам.

Имаќе, ама тек за 3 години сигурно.
Моментално Бјела почна снимање нов филм кој ќе се снима една година, па додека се прават подготовки и се сними трета сезона сигурно една година ќе помине, па една година пост-продукција и ете ја 2025.

Моментално Бјела почна снимање нов филм кој ќе се снима една година, па додека се прават подготовки и се сними трета сезона сигурно една година ќе помине, па една година пост-продукција и ете ја 2025.
Битно ќе има трета сезона. Брзо ќе дојде 2025 година. Еве 2022 кога дојде кога стигнавме на средина од годинава крај на мај почеток лето. Летаат годиниве брзо.

Еве и официјално Бјелогрлиќ ја најави третата сезона на Сенке над Балканом. Снимањето е годинава.

Ете и официјално после година и пол од твоето официјализирање уште не е снимена трета сезона. :D

Ете и официјално после година и пол од твоето официјализирање уште не е снимена трета сезона. :D
По планот треба да има трета сезона а зошто нема сеуште снимање тоа стварно не знам.

Трета сезона од серијава се најавува во новата програмска сезона на српската Nova телевизија. На самото видео може да да се види и плакатот.

Денес слушнав муабет дека почнале со снимање на трета сезона. Се надевам деновиве ќе има повеќе информации.

Како што си рече Марчело пред 3 години брзо ќе дојде 2025. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom