ЈуријАркадиевич
Модератор
За жал во право си.
Инаку го мајтапев Рон, а од познативе ликови само Павлета го имам видено повеќе пати да јаде/чека ред таму.
Павле Трајанов ни дома не е познат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За жал во право си.
Инаку го мајтапев Рон, а од познативе ликови само Павлета го имам видено повеќе пати да јаде/чека ред таму.
Го затворија Бакал пред еден месецпоследен пат јадев тост, ај што не беше баш ефтин па и напукан со тоа мајонезот, ми се слоши, отсеа ладни сендвичи од бакал ќе јадам со фанта.
да бе, прееска сакав да јадам и кога оп, јебига.Го затворија Бакал пред еден месец![]()
Има ново отворен во бензиската Макпетрол карши Коце Металец. Наместо Дал Фуфо.Нема 7ца у автокоманда
Така е кога ќе си го погазиш зборот. И покрај тоа што пред година и нешто кажав дека во 7ца не одам после тровањето, кај грчка амбасада, сепак отидов во новата. Влеговме, најдовме место за седење, и отидов на каса, имаше 2 реда по 4 - 5 души пред мене. Чекав 5 минути, за да ми кажат на крај дека затвараат и не прават веќе сендвичи. Излезе таа сподобата, и го затвори влезот со табла дека работи до 5 и 30, иначе беше 15 за 6. Дно од услуга.
Не, не, тоа е сељачки начин на размислување и понашање - ми се може, им се можело. Стај се у ситуација да си гладен, влегуваш во локал, разгледуваш и чекаш неколку минути, све си е како што треба, и после 5+ минути ти доаѓа и ти вика нема услуга. Односот нула, дечки нема сендвичи, небаре јас детето нејзино комшиче сум, само затоа што заборавила да го затвори локалот. Ниеден сериозен угостител не би направил така.брат, кога сметката на крај што ја вадат завршува со 1000+ продажби и имаат прва класа мајонез значи дека им се може.
Не, не, тоа е сељачки начин на размислување и понашање - ми се може, им се можело. Стај се у ситуација да си гладен, влегуваш во локал, разгледуваш и чекаш неколку минути, све си е како што треба, и после 5+ минути ти доаѓа и ти вика нема услуга. Односот нула, дечки нема сендвичи, небаре јас детето нејзино комшиче сум, само затоа што заборавила да го затвори локалот. Ниеден сериозен угостител не би направил така.
Значи дека клошарки им работат во локалот.
Не, не, тоа е сељачки начин на размислување и понашање - ми се може, им се можело. Стај се у ситуација да си гладен, влегуваш во локал, разгледуваш и чекаш неколку минути, све си е како што треба, и после 5+ минути ти доаѓа и ти вика нема услуга. Односот нула, дечки нема сендвичи, небаре јас детето нејзино комшиче сум, само затоа што заборавила да го затвори локалот. Ниеден сериозен угостител не би направил така.
Нешто слично ми се случувало и по други сендвичари и маркети и никогаш не сум им го земал тоа за зло. Сум работел во сличен сектор и знам колку си изморен после напорен ден.Така е кога ќе си го погазиш зборот. И покрај тоа што пред година и нешто кажав дека во 7ца не одам после тровањето, кај грчка амбасада, сепак отидов во новата. Влеговме, најдовме место за седење, и отидов на каса, имаше 2 реда по 4 - 5 души пред мене. Чекав 5 минути, за да ми кажат на крај дека затвараат и не прават веќе сендвичи. Излезе таа сподобата, и го затвори влезот со табла дека работи до 5 и 30, иначе беше 15 за 6. Дно од услуга.
Има ново отворен во бензиската Макпетрол карши Коце Металец. Наместо Дал Фуфо.
Убо ти кажаа погоре, они дневно милион луѓе служат, плус ти си им дошол 15 мин после крај на работно време. И они се луѓе и сакаат дома да си идат.