Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Најглупите плескавици, или ако милувате - бургери, у историја. За кур не ги биваше.
Редно беше да ги нема.

Така е.
7ца се најлошите бургери во Македонија
Кока кола е најлошиот пијалок
Реал Мадрид е најлошиот фудбалски клуб
Ајфон е најлошиот телефон
Најк ја прави најлошата спортска опрема

А при тоа, сите се на врвот во својата дејност.

Класичен синдром...
1777559590117.png

Така е.
7ца се најлошите бургери во Македонија
Кока кола е најлошиот пијалок
Реал Мадрид е најлошиот фудбалски клуб
Ајфон е најлошиот телефон
Најк ја прави најлошата спортска опрема

А при тоа, сите се на врвот во својата дејност.

Класичен синдром...
Прегледај го приврзокот 476388
За све си у право, освен за Ај Фон.

Нека нема забуна, ја не сум ни користел смарт фон никад, но Ејпл се квалитетни производи. стварно и објективно

за разлика од останатите примери

Озбиљно, дали сте го пробале месото од сендвичот у Седмица? Она, баш да земеш само од месото, без оној сосот за помфрит, без лепчето, без додатоците. Да штрбнеш само од плескавицата и да пробаш. Дали? Дали?

Последно уредено:
За све си у право, освен за Ај Фон.

Нека нема забуна, ја не сум ни користел смарт фон никад, но Ејпл се квалитетни производи. стварно и објективно

за разлика од останатите примери

Озбиљно, дали сте го пробале месото од сендвичот у Седмица? Она, баш да земеш само од месото, без оној сосот за помфрит, без лепчето, без додатоците. Да штрбнеш само од плескавицата и да пробаш. Дали? Дали?
Друже фаст фуд е. Си ја пробал ти само плескавицата од мекдоналдс или бургер кинг??

Што сакаш за 200 денара јадеш 3 ѕвезди мишелин хамбургер??

Друже фаст фуд е. Си ја пробал ти само плескавицата од мекдоналдс или бургер кинг??

Демек они подобар хамбургер прават од 7ца?

Да не е 300 ден сендвичот ?
200 ден е веќе цена на маалски сендвичари, освен Чаир и чаршија каде што е уште 160-190 ден.

Да не е 300 ден сендвичот ?
200 ден е веќе цена на маалски сендвичари, освен Чаир и чаршија каде што е уште 160-190 ден.
Не сум купил не памтам, не ги можам гужвите и кеш секад да носам. Последен пат 200 и нешто го платив.
Автоматски споено мислење:

Демек они подобар хамбургер прават од 7ца?
images

Не сум купил не памтам, не ги можам гужвите и кеш секад да носам. Последен пат 200 и нешто го платив.
Автоматски споено мислење:

images
Па тоа ми е муабетот. Секогаш со цените биле повисоки божем некој перемиум продаваат а тоа нивниот сендвич нема скоро никаква разлика од трафикине пред школи што продаваа сендвичи.
Сега барем маалскиве сендвичари се модернизираа па лупаат и сосови, топени чедари а не се ко 7ца само емсо леб и кромпири.
Иначе сигурно 10 год немам јадено у седмица и не вервуам дека ќе јадам пак.

Па тоа ми е муабетот. Секогаш со цените биле повисоки божем некој перемиум продаваат а тоа нивниот сендвич нема скоро никаква разлика од трафикине пред школи што продаваа сендвичи.
Сега барем маалскиве сендвичари се модернизираа па лупаат и сосови, топени чедари а не се ко 7ца само емсо леб и кромпири.
Иначе сигурно 10 год немам јадено у седмица и не вервуам дека ќе јадам пак.
Колку сакаат нека лупаат сосеви баш јадев у таква малска сендвичара хамбургерот беше 50-60 денари поефтин.

А на вкус 10 пати полош. А цената не е баш премиум кога ќе видиш дека тост у малска сендвичара е веќе скоро 200 денари.

На кој му е многу ќе си јаде дома :toe:

Back
На врв Bottom