Сендвичара Пеликан

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Додека шетав низ град прочитав еден билборд и идеше некако "Ние ги поставивме стандардите..."???Се запрашав кои стандарди поставиле???Имаше на времето сендвичи Генерација М памтам ама тоа беше 90-сетите.Па слушам на радио реклама "Бевме бум во 80-сетите???Ах си реков затоа јас не сум ве знаел.Кај Швајцарска амбасада им е сендвичарата.Јас додуша ја видов каде е,ама на неиспробано ми беше страв да купам?Кој купил и едно мислење,или информација за цените.

Хех, незнам јас во последниве 20 години не се сеќавам дека они креирале или надминале стандарди - стандардите од пред 20 години ги креираа: Седмица, Аркадија, Кинг бургер ... за жал сите освен Седмица не тераа многу години ...

Јас влегов и кога видев песушен помфрит од пред 3 саати и исушени плескавици не купив ... цените не ги ни видов ама сигурно рангот на цени име минумум 110 за хамбургер ...

Хех, незнам јас во последниве 20 години не се сеќавам дека они креирале или надминале стандарди - стандардите од пред 20 години ги креираа: Седмица, Аркадија, Кинг бургер ... за жал сите освен Седмица не тераа многу години ...

Јас влегов и кога видев песушен помфрит од пред 3 саати и исушени плескавици не купив ... цените не ги ни видов ама сигурно рангот на цени име минумум 110 за хамбургер ...

и сендвичара Метропол се сеќавам беше една од првите кои поставија стандарди некавки овие се после неа!

и сендвичара Метропол се сеќавам беше една од првите кои поставија стандарди некавки овие се после неа!
Мислам дека пишав генерација М?
Тоа се тие сендвичи на Метропол ама не ми текнуваше дека така се викаа сендвичарите:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom