Семкарница

• Креатор на темата Креатор на темата Bacillus gagous
  • Време на започнување Време на започнување

Семкарница

• Вкупно гласачи
    211

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Еве јас кај турскиве дуќани најдов сончоглед па сега си грицкам, инаку тука во германија нема семкарница.

Па ај поставив анкета кои од понудените производи во семкарниците најмногу сакате да ги конзумирате

Кикирики највеке дека секогаш зимам пепси или пиво уз нив па најубави ми се,а порано и сончогледот многу го јадев ама у последно време не.......

Јас обожавам мешана скара:icon_lol:Мене семиките ми се зараза,секогаш си имам кесичка со семки,сончоглед...Понекогаш се заморавам со грицкањето,не за џабе ме викаат верверичка:icon_lol:

Хехе... добро е што има можност за малтипл чојс во одговорот.

Убедливо најчесто зобам сончоглед.... страшна зараза.
Иначе најдобра семкара - Рина, на автобуската кај Бизар. Барем што се однесува до сончогледот, пошто го имам пробано секој можен сончоглед во градов и пошироко.

F'staci sakam najmnogu a posle niv idat kikiriki peceni

Ф'стаци и кикирики, ама со лушпа.
Најдобра семкара, Грицко. :wink:

Јас би избрал ф'стаци и индиски ореви...ммммффф милина :)

Ф'стаци, бадеми и лешници.

СОнчоглед дефинитивно :star:Ама од оној Турскиот, белиот во зелено пакување шо го има по продавниците...

Cashew nuts - mislam Indiski se vikaat na Makedonski , samo takvi jadam .Porano koga gi gledaf Vardar koga igraja fudbal tuka so stario sekogas grickafme semki , kupeni Resen :)

F'staci, a ako nema f'staci ondak peceni kikiriki (onaka topli)...

абе све јадам да не ме падне нешто во рака иначе ќе пдане грицкање од 2-3 саата :)

ragazza напиша:
Cashew nuts - mislam Indiski se vikaat na Makedonski , samo takvi jadam .Porano koga gi gledaf Vardar koga igraja fudbal tuka so stario sekogas grickafme semki , kupeni Resen :)

Да тие се Индиските ореви

pcjodamaster напиша:
абе све јадам да не ме падне нешто во рака иначе ќе пдане грицкање од 2-3 саата :)

И јас исто :) Само пошто тука нема убав сончоглед, многу носталгија ме фаќа по сончоглед така да за него си гласав...а инаку да ме оставиш да грицкам пола кило го мавам ко без ич :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom