Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
По Социологија ми треба нешто за будизам од прилика 1-2 страни помош ? благодарам...

ima li nekoj materijal za proektna po pravo na tema steknuvanje,prestanuvanje i gubenje da drzavjanstvo? ve molam ako ima nekoj nekakov materijal ako moze da mi prati na e-mail eci-589@hotmail.com vi blagodaram odnapred pozdrav :D

Ми треба каква било информација околу книгата "Процес". Не барам готови состави, значит шо било ќе бидит од корист. За жал неможам да ја најдам книгата. Доколку некој имат нешто ве молам ПП. Благодарам однапред:smir:

Некој да не има некој есеј по англиски на тема I can describe myself as.. или слично нешто? :tapp:

mi trebaat temive za psimena hitnoo!
1. Апсурдниот човек како дел од нас во апсурдниот свет претставен во делата "Чекајќи го Годо" и "Странецот"
2. Рамнодушноста и очајот на современиот човек заплеткан во ништожноста на своите постапки претставн во делата "Чекајќи го Годо" и "Странецот"
3. Апсурдноста на секојдневието во кое очекувањата остануваат само очекувања, а случувањата зависат од нас самите во делата "Чекајќи го Годо" и "Странецот"

или ако има нешто некој поврзано со апсурдот, ништожноста, рамнодушноста и очајот на ликовите во делаваааа !!!

Дечки ми треба семинарска по пенологија, “третман на осудените лица во затворите“ или некоја семинарска за некој светски познат затвор како Алкатраз, Голи Оток и сл. Фала однапред

Ми требаат материјали за следниве теми:
-Овошна пулпа/овошна каша.Карактеристики и начин на добивање.
-Решавање на проблемите со отпадните води.

Има ли некој нешто за
злосторство и казна
смрта на иван илич
за утре ми се правам писмена :uvo:

ај ве молам ако има некој семинарска, или материјал за семинарска по предметот „право на интелектуална сопственост“ тема „ индустриски дизајн

Ве молам ако може некоја обработка на песните "Ленка" од Кочо Рацин, "Глас од Македонија" од Коле Неделковски и "Везилка" од Блаже Конески. Ве молам итно е кој што има нека праќа.. Фала однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom