Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
која било тема од правото на англиски јазик??

Ве молам некој од вас да ми испрати критика за песната „Везилка“ од Б. Конески. Критика или кратка анализа: тема, мотив, идеја... Ми треба да се подготвам за писмена за следната недела. Однапред благодарам.

Ми треба семинарска по економија, поточно макроекономија било која тема на македонски јазик.Однапред благодарам

Ве молам некој од вас да ми испрати критика за песната „Везилка“ од Б. Конески. Критика или кратка анализа: тема, мотив, идеја... Ми треба да се подготвам за писмена за следната недела. Однапред благодарам.

Имаш цела недела да ја прочиташ 200 пати и да си напишеш критика, алооооооооооо :tapp::tapp::tapp:

Ima li nekoi da mi isprati za pismena "Likot na Rodijon Raskonjikov" od Dostoevski ????.....plsss pisetee itno ee....:(

Sorryy ama taka sum go zapisala ....Inace knigata nemozev da ja najdam i zatoa baram pomos....da ja najdev nemase da pobaram....ako imass nes okolu temata za toa so mi treba pisi ako ne blagodaram odnapred...:)...pozzz

Sorryy ama taka sum go zapisala ....Inace knigata nemozev da ja najdam i zatoa baram pomos....da ja najdev nemase da pobaram....ako imass nes okolu temata za toa so mi treba pisi ako ne blagodaram odnapred...:)...pozzz

ПП, ајт.
ама на англиски.
Ако има некој на македонски нека ти прати.

Никој нема семинарска по економија (макроекономија) било која тема :raz:???

ХЕЛП! МИ треба семинарска на каква било тема од основи на економија и вовед во право.Значи што било од овие

Имаш цела недела да ја прочиташ 200 пати и да си напишеш критика, алооооооооооо :tapp::tapp::tapp:

За читањето нема проблем. И 300 ако треба. И анализата да ја направам ќе се потрудам, ама ни бара да прочитаме некоја критика. Дали некој знае каде да најдам критика за Везилка или Тешкото?

Некој материјал за семинарска од областа логистички менаџмент ?

значи.. пријавив за проектна задача по електронски склопови и уреди и професорот ми кажа да правам на тема ФОРМИРАЊЕ, МЕРЕЊЕ И ПРОСТИРАЊЕ НА БОИТЕ, ако има некој било каква литература нешто у врска со ова да прате некако на е-mail или тука преку порака било како .. би му бил благодарен многу .. фала однапред !!

има некој семинарска по основи на економија??? плс хелп :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom