Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Ми требаат трагичните елементи во драмата "Цар Едип". Благодарам однапред.:свиркам:

Ми требаат трагичните елементи во драмата "Цар Едип". Благодарам однапред.:свиркам:

- Го убил неговиот татко
- Се оженил со мајка му
- Мајка му се обесила кога дознала дека Едип е всушност нејзиниот син
- Едип си ги ископал очите кога ја видел мајка му/жена му мртва

На комшија му треба материјали за презентација интернет како алатка за учење

Некој за лихтенштајн да не има напишано нешто? Или учебник по географија да ми позајми ?

- Го убил неговиот татко
- Се оженил со мајка му
- Мајка му се обесила кога дознала дека Едип е всушност нејзиниот син
- Едип си ги ископал очите кога ја видел мајка му/жена му мртва

Ти благодарам многу. :)

Треба да пишувам проектна задача на тема Е-бизнис,па ако може некој да ми прати материјали ако има.. :)

Треба да пишувам проектна задача на тема Е-бизнис,па ако може некој да ми прати материјали ако има.. :)
Прво Е-Бизнисот опфаќа широк опсег, а Вие каже те што всушност сакаш, која е Вашата тема на која сакате да пишувате? Опиши го проектот на кој сакате да работите, а се надевам дека ќе ви помогнам доколку навреме ни кажете што поконкретно ви треба. ;)

може некој да ми каже како да го решам ова: Колкав волумен 96%-ен (вол.) алкохол и вода е потребно да се земе за добивање 5 dm(кубни) 40% вол. раствор на алкохол и вода? задача од општа хемија.

Темата ми е Е-бизнис,значи општо податоци за е-бизнис ми треба..што се подразбира по тоа?Кога се појавил? и сл..

може некој да ми каже како да го решам ова: Колкав волумен 96%-ен (вол.) алкохол и вода е потребно да се земе за добивање 5 dm(кубни) 40% вол. раствор на алкохол и вода? задача од општа хемија.
Просто тројно правило да му ем...

Темата ми е Е-бизнис,значи општо податоци за е-бизнис ми треба..што се подразбира по тоа?Кога се појавил? и сл..
Поради тоа што матријалот за Е-Бизнис е во PDF формат, прати ми e-mail во пп и ќе ти ги пратам потребните матријали.

БОЖИЌЕН ПОДАРОК
за матурантите од Република Македонија.

Со цел полесно совладување на материјалот по математика за IV година, проф. Слаѓан Станковиќ им подарува на сите матуранти од РМ решен тест со 148 задачи за екстерно тестирање по предметот математика. На сите матуранти им посакуваме многу среќа и успех на тестирањето. Решениот тест може да го преземете на
http://bitrak.com/ucenik/Eksterno testiranje matematika.pdf

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom