Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може некој да ми помогне за семинарска "Форми на наставна работа" ?! Ви Благодарам однапред! :)

Дечки ми треба семинарска по информатика на било која тема, anyone?:noze:

некој да не има проектна задача за матура по предметите дигитални системи / автоматика или програмирање ? :unsure:

Проектна или семинарска по предметот механизација, не е битна темата....или материјал доколку има некој нека помогне.

Decki dali mozit da dadete esej za siljan siljan strkot (neposlusnosta na siljan strkot) za pismena mi e ke ve molam ako mozi pobrzo, vi blagodaram.
--- надополнето: 22 декември 2013 во 23:35 ---
ke mozi nekoj da mi kazi esej za neposlusnosta na siljan strkot za pismena mi treba za utre

Decki dali mozit da dadete esej za siljan siljan strkot (neposlusnosta na siljan strkot) za pismena mi e ke ve molam ako mozi pobrzo, vi blagodaram.
--- надополнето: 22 декември 2013 во 23:35 ---
ke mozi nekoj da mi kazi esej za neposlusnosta na siljan strkot za pismena mi treba za utre

Прочитај го "Силјан штркот" и напиши си есеј

Дали случајно некој има есеј за Франц Кафка - Процес?
фала ви однапред :)

Моќта на меѓународното право во меѓународните односи?
некој да не има есеј или нешто материјали во врска со ваква тема?

Ми треба семинарска во JavaCC, ако има некој за помош, пп

Потребен ми е специјалистички труд на било која тема, се со цел да направам споредба и да ми послужи како пример за мојот специјалистички труд. Од УКИМ неможам да земам бидејќи немаа во моментот па морам да поќекам неколку месеци, но јас не го имам тоа драгоцено време :). Ви благодарам однапред. И доколку познавате некои интернет места за бесплатни книги или примероци ве молам пишете ги. Ви благодарам.

Некој да не има семинарска на една многу уба тема "Перење на пари". :D Премногу ќе бидам благодарен ако ми излези во пресрет некој. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom