Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Изработувам семинарски, проектни, презентации, есеи , состави за 200 денари. kontakt becomingwise25@gmail.com
--- надополнето: Nov 23, 2011 12:12 PM ---
Изработувам семинарска, проектна, есеј, состав.. за 200 денари на било која тема

Да не му се наоѓат на некој состави за:
1. "Злосторство и казна" - Достоевски
2. "Смртта на Иван Илич" - Толстој

Sostavi po mak jazik i literatura i esei, seminarski od oblasta na filozofskite nauki 200 den.(bez razlika na goleminata na textot) od sociologija 500 den. (ako e nad 12 strani 12ka prored)zainteresiranite na pp.

Ми треба краток монолог.. да биди 3-4 минути..
Доколку некој има, знае нека пиши или нека прати линк. :)

Го имам зип фајлот од бадијала форумот Состави и есеи ама неможам да го најдам никако пасвордот,ако некој го знае да го пише,па ке го аплоадирам одново на нет.(имаше доста состави за средно)

Потребна ми е проектна задача од област Информатика и тоа итно, бидејќи до утре треба да ги предадеме темите :unsure:

Zdravo..dali moze nekoj da mi pomogne so tema za DOBRA RABOTNA ATMOSVERA VO EDNO PRETPRIJATIE -po menadzment? ako nekoj ima nekakov materijal za ova VE MOLAM da mi pratite na email: monikajakimoska@yahoo.com . Vi blagodaram odnapred:)
--- надополнето: Nov 30, 2011 9:11 PM ---
Zdravo..dali moze nekoj da mi pomogne so tema za DOBRA RABOTNA ATMOSVERA VO EDNO PRETPRIJATIE -po menadzment? ako nekoj ima nekakov materijal za ova VE MOLAM da mi pratite na email: monikajakimoska@yahoo.com . Vi blagodaram odnapred:)

Zdravo Decki.

Mi treba pomos. Mi se blizi matura, i jas izbrav da pravam proektna zadaca po Biznis, no sega kako da nemam nikakva idea za tema.
Ajde ve molam dokolku mozete kazete mi nekolku interesni temi na koj bi mozel da napravam dobar proekt.

Blagodaram odnapred :D

Ми треба помош на тема - Идеализираната жена во делата Пеколот и Канцониер.

Потребна ми е семинарска по Стечај и стечајна постапка, на било која тема со footnote од користената литертура. Доколку има некој Ве молам да ми помогне.
Благодарам однапред,

Ми треба состав на тема: СИМФОНИЈА НА ЕДНО СРЦЕ ШТО СТРАДА ОД ВНАТРЕШНА НЕСЛОГА.
Поточно, од Канцониерот- Франческо Петрарка.
Т.е. Опис на љубовта кон Лаура :) ХЕЕЕЕЛПП!!
--- надополнето: Dec 3, 2011 1:53 PM ---
Ми треба состав на тема: СИМФОНИЈА НА ЕДНО СРЦЕ ШТО СТРАДА ОД ВНАТРЕШНА НЕСЛОГА.
Поточно, од Канцониерот- Франческо Петрарка.
Т.е. Опис на љубовта кон Лаура :) ХЕЕЕЕЛПП!!

Ми треба проект по економија за GDP - Бруто домашен производ. Ако има некој било какви материјали, нека ми прати. Ви благодарам. :)

Dali nekoj ima napiseno sostavi za Hamlet, Don Kihot, Tartif ili Sid znam imase edna tema kaj gi najdav sostavite no sega nemam vreme da baram pa nekoj so gi ima ili gi videl neka kazuva :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom