Семинарски, состави, есеи, задачи

Член од
23 ноември 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Изработувам семинарски, проектни, презентации, есеи , состави за 200 денари. kontakt becomingwise25@gmail.com
--- надополнето: Nov 23, 2011 12:12 PM ---
Изработувам семинарска, проектна, есеј, состав.. за 200 денари на било која тема

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
Да не му се наоѓат на некој состави за:
1. "Злосторство и казна" - Достоевски
2. "Смртта на Иван Илич" - Толстој

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Sostavi po mak jazik i literatura i esei, seminarski od oblasta na filozofskite nauki 200 den.(bez razlika na goleminata na textot) od sociologija 500 den. (ako e nad 12 strani 12ka prored)zainteresiranite na pp.

W

WildChild

Гостин
Ми треба краток монолог.. да биди 3-4 минути..
Доколку некој има, знае нека пиши или нека прати линк. :)

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
Го имам зип фајлот од бадијала форумот Состави и есеи ама неможам да го најдам никако пасвордот,ако некој го знае да го пише,па ке го аплоадирам одново на нет.(имаше доста состави за средно)

Troj4e

Знаменосец
Член од
24 април 2009
Мислења
157
Поени од реакции
4
Потребна ми е проектна задача од област Информатика и тоа итно, бидејќи до утре треба да ги предадеме темите :unsure:

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
Член од
10 ноември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Zdravo..dali moze nekoj da mi pomogne so tema za DOBRA RABOTNA ATMOSVERA VO EDNO PRETPRIJATIE -po menadzment? ako nekoj ima nekakov materijal za ova VE MOLAM da mi pratite na email: monikajakimoska@yahoo.com . Vi blagodaram odnapred:)
--- надополнето: Nov 30, 2011 9:11 PM ---
Zdravo..dali moze nekoj da mi pomogne so tema za DOBRA RABOTNA ATMOSVERA VO EDNO PRETPRIJATIE -po menadzment? ako nekoj ima nekakov materijal za ova VE MOLAM da mi pratite na email: monikajakimoska@yahoo.com . Vi blagodaram odnapred:)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Zdravo Decki.

Mi treba pomos. Mi se blizi matura, i jas izbrav da pravam proektna zadaca po Biznis, no sega kako da nemam nikakva idea za tema.
Ajde ve molam dokolku mozete kazete mi nekolku interesni temi na koj bi mozel da napravam dobar proekt.

Blagodaram odnapred :D

Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
Ми треба помош на тема - Идеализираната жена во делата Пеколот и Канцониер.

Член од
16 декември 2008
Мислења
391
Поени од реакции
125
Потребна ми е семинарска по Стечај и стечајна постапка, на било која тема со footnote од користената литертура. Доколку има некој Ве молам да ми помогне.
Благодарам однапред,

Член од
3 декември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ми треба состав на тема: СИМФОНИЈА НА ЕДНО СРЦЕ ШТО СТРАДА ОД ВНАТРЕШНА НЕСЛОГА.
Поточно, од Канцониерот- Франческо Петрарка.
Т.е. Опис на љубовта кон Лаура :) ХЕЕЕЕЛПП!!
--- надополнето: Dec 3, 2011 1:53 PM ---
Ми треба состав на тема: СИМФОНИЈА НА ЕДНО СРЦЕ ШТО СТРАДА ОД ВНАТРЕШНА НЕСЛОГА.
Поточно, од Канцониерот- Франческо Петрарка.
Т.е. Опис на љубовта кон Лаура :) ХЕЕЕЕЛПП!!

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Ми треба проект по економија за GDP - Бруто домашен производ. Ако има некој било какви материјали, нека ми прати. Ви благодарам. :)

Riste123

RISTE
Член од
7 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
Dali nekoj ima napiseno sostavi za Hamlet, Don Kihot, Tartif ili Sid znam imase edna tema kaj gi najdav sostavite no sega nemam vreme da baram pa nekoj so gi ima ili gi videl neka kazuva :)

Kajgana Shop

На врв Bottom