Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Можете ли да ми помогнете? Ми треба за прашањево поњирок одговор : На кој начин надворешните услови (светлина,јаглероден диоксид,температура и вода) ја контролираат фотосинтезата? (забрзуваат или успоруваат) кој знае нешто нека каже фала однапред :)
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 20:54 ---
Можете ли да ми помогнете? Ми треба за прашањево поњирок одговор : На кој начин надворешните услови (светлина,јаглероден диоксид,температура и вода) ја контролираат фотосинтезата? (забрзуваат или успоруваат) кој знае нешто нека каже фала однапред :)

семинарска на тема климата и климатските промени во Р Македонија

Ако има некој семинарска за Политички партии ми треба,фала однапред.

Здраво

Навистина незнаев каде да ја сместам темава, па затоа доколку може да се спои со некоја друга тема би ги замолил модераторите да го направат тоа.

Иначе ми треба мала помош.
За матура, избрав проект по бизнис, а темата ми е бизнис план. Планот ми е скоро завршен но заглавив со финансискиот план, и никако неможам да се снајдам, односно да го направам. Побарав Templates на интернет колку да видам како би изгледало но нема, па затоа би ве замолил вас, доколку некој е во можност да ми помогне т.е. да ми покаже како би требало да изгледа би му бил благодарен.

Фала и поздрав.

Имам финансиски план правено, ако сакаш да ти пратам да видиш како.

Ми треба семинарска на тема Интернетот у 21 век али треба да биде на англиски зошто по англиски ми е фала однапред :)

mi treba pismena za basnite na krilov i la fonten, kako sporedba na nekoj nachin, ima nekoj da mi pomogne?

Ми треба семинарска по англиски 3.Ако има некој готова во електронска форма нека ми пише ќе си платам колку треба.Ама ми треба до задутре

Фала

Ми треба проект по економија темата е Претприемнишвото еден од факторите за производство.

На курсот по Компајлери се запишани 40 студенти. Професорот им дефинирал 6 различни теми на за проекти и им рекол да се групираат во групи од по најмногу 8 студенти и да си изберат проект. На колку различни начини може да го сторат тоа?

Може ли некој да ја реши задачава? Вечер до 11 треба да го испратам одговорот

Значи, не ми е баш познат овој дел од форумот, така да можеби и сум залутал со прашањево, ама ајде може некој ке се најде
Сакам да ве прашам, дали има некој што е запознаен, сака да учествува, учествува наа
Петтиот годишен европски натпревар за средношколци „ДНК ден-најдобар есеј“

Дали, вие средношколците, сте запознаени со овој натпревар, дали учествувате, зошто ми треба малку помош со испраќањето на есејот. Ајде кој е запознаен нека помага, зошто нема многу време
Други линкови:
http://www.dnaday.eu/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom