Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам дали има некој тука на форумов член што се занимава со оваа проблематика па така да доколку има некој или пак веќе поминал низ тие работи би му бил благодарен да даде некој совет а верувам има и некои други личности кои го имаат исто овој проблем можеби и на нив ќе им помогне.
а за каков манијак станува збор?Da prasam dali smeam da prikacam tuka fotografija od manijakot zaradi sto gledam policijata nisto ne prevzena pa barem da go ima na tapet, Dokolku najdam????
Manijak si e manijak ne znam dali gi ima od poveke tipovi ama jas znam eden.а за каков манијак станува збор?
Manijak si e manijak ne znam dali gi ima od poveke tipovi ama jas znam eden.
Covekov manijaci po prozori a ima preku 60 god. i ne znaeme kako da se spasime od nego.
Manijak si e manijak ne znam dali gi ima od poveke tipovi ama jas znam eden.
Covekov manijaci po prozori a ima preku 60 god. i ne znaeme kako da se spasime od nego.
Додека овде кај нас, ете завчера видов една мајка си го уби детето од ќотек на улица буквално. Детето плаче ли плаче, кука... И, сеа шо да праиме ниеАко пријавам, што ќе сторат ? Да не ја стават у затвор, да не и го земат случајно?
Во ред, значи дадов само еден обичен пример од она што го прочитав во горе наведените коментари.Шамарот и децата не се проблем, има луѓе се колат
Се колат и кај нас и кај што има закон против шамар... такви се
Има една стара изрека што вика подобро детето да плаче отколку мајката
дете некогаш ете не се разбира од збор ни од убав збор ни од закана.
А тука кај нас, мајките нивните бебиња ги тормозат, ги шљакаат по газе,
не знам што, не знам што... Така си го воспитала бре жено... На едно дете најдобро е да му се
збори од самиот почеток и дека не е убаво да потпадне на околината, да му се делат совети. Додека овде во Македонија кај нас, се прават деца, али родителите не се Психички подготвени за нив... Детето не знае и оно не е криво за апсолутно ништо, јас така знам.
А можеби и грешам, ако станам некогаш мајка, еве ќе знам. И ќе дојдам на истава тема да кажам
оти сум погрешила.![]()
Еве уше еден пример, имам другарка од Македонија, омажена во Германија за Германец, дојдоа кај нас на гости со нивната двегодишна ќеркичка. Касно беше, татко и зеде некоја приказна у раце, девојчево правац право у собата моја да спие. Значи тоа е тоа,
како ќе го воспиташ...