SELECT Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Пред 2 години, на Карневалот во Струмица, за малце ќе влезев во Селект. :) Ама имаше гужва, редица долга 20 метри... Цела уличка пред селект беше блокирана.

Штета, баш сакав да го ѕирнам местото. :(

А ќе се изнагледате од Селект на карневалот,со 834756894375934 луѓе таму

najludo mesto vo sr

abe da vidite za karnevalot kakva zurka imase so dj lin strasna rabota bese definitivno naj kul zabava so sum bil...:vozbud:

Селект Нумеро уно .. мислам дека е најдобар у цела Мк ..

ne sum bil u select no site zborat deka e top bas sakam da otidam :)

Za 2 nedeli idam u Strumica, i sekako Select :)

kaficot e neverojaten graden e so stil koga bi ziveel tamu sekoj den bi idel ama za zal samo ednas bev i toa uste koga se vikase skala a sega se vika select prekrasno i plus vodopadite :) mmmmm pa ja bi otisol pak

kobra16 напиша:
kaficot e neverojaten graden e so stil koga bi ziveel tamu sekoj den bi idel ama za zal samo ednas bev i toa uste koga se vikase skala a sega se vika select prekrasno i plus vodopadite :) mmmmm pa ja bi otisol pak

Си се збунил нешто.
Местото што се викаше Скала сега се вика Active. Селект не е на местото на Скала.
А водопади има во Смоларе и Колешино.
Изгледа мислиш на оние во Смоларе.

Ајде у вторник е роденден на Селект..Јако ќее поминејте :):):) (ќе ви га кажаах програмата ама нема да вее интересно....) А за маса тогај, малце потешко да најдате, ама нема веза може и така да се стоо не е проблем..А некојпат ако сака некој да иде преку викенд нека ми каже јас ќе закажам маса... (тато е еденио газда)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom