SELECT Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
да претерано обезбедување имаше затоа народот беше толку стегнат

Ako ve nosi atot naminete vo Sk za 1vi april da vidite shto e maskiranje bez nikava organizacija . A inace respect za karnevalot

samo ke napomenamn nekoj iminja : Tiesto, Carl Cox,Sasha, Benny Benassi,John Aquaviva,Matthew Dekay.... a za letovo se najvuva Hernan Cattaeno i Paul Van Dyke .... potrebno e povekje ?

http://www.colosseumsummerclub.com/
bb%20020.html

Дефинитивно Струмица има најбољи нокен Живот.
Селект е најбоље место во Мк (Општо гледано), а ко за беља сите други кафичи,барови и сл. што се отвараат во Струмица сите му парираат на Селект. А што се тиче карневалот исто е закон, колку толку се организирани , има луге и од други држави и разни маски.

Е тоа ФАЛЕ во Сопје. Јес да има и кај нас Маскембал ама не се знае кој Пие кој вода Носи.

Се одземав од сликите значи!:nesvest:
Не сум била до сега во Селект, ама нон стоп дрдорам по луѓево да се договориме да одиме. Сите што ми кажувале за барот се со прекрасни коментари ... по ова што гледам баш и не верувам дека лажат.
Него гледам големо место е ... што викате за една Кајгана журка во Селект? Фино лепо да си се префрлиме повеќето таму на една вечер? :je:

Одлична идеја Дивајн, уште да се најдеше некој јуна кој сето тоа ќе го организира, основните работи, (датум и слично, да резервира). Па после да се пријават други јунаци кои ќе отидат таму.

Супер ви е идејата....пошто сум од Струмица.
Еве уше некои сликички да ве загреам троа поеќе.

0506090762dl.jpg

12169mn.jpg

12233tm.jpg

0506090754fg.jpg

Ненад ... ќе резервираш некое ќоше кај што ќе може да се изнаиграме за да видиме да договориме?:icon_lol:

п.с. Може тој кругот околу водата, горе и доле ... мх, мх, мх!

Може бе. 1 спрат само за Кајганџии. Договорено.

da ne bide vipot samo eheh skopo ke ne cini epten
:ija:

I ja idam, racunajte me i mene.:pipi: Samo ednas sum bila i bese superski, pa toa strumicani, pa...... :cug:

Кикикикикики и ти си за? Мх, мх, мх! Ако не си играш со моето слабо срце ајде да се заангажираме да собереме луѓе и да се изнажуркаме. Прибидејќи сум озбилна пишувај приватни пораки да договараме завери за убедување!:icon_lol: :cug: :je:
Него Наташа ... да исушиме до тогаш? За тебе специјално три вечери ќе се журкаме нахнадно ... дијал?:je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom