Сексуалниот живот на Кико (Идол)

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување
Кико strikes back

Овој нежниот водител како да му станал љубоморен на Рингло Стар што го скапаа од дупење, па сега се труди да се изглупира колку што може и он.
„Кико не глумеше и беше опуштен.“ Море како на јајца да седеше. Сигурно си има мислено „леле, ова мама ќе го гледа дома“.
Колку само бил храбар Кико... Абе Црноринглец Храбар.

10mkilx.jpg

„Кико не глумеше и беше опуштен.“ Море како на јајца да седеше. Сигурно си има мислено „леле, ова мама ќе го гледа дома“.
Колку само бил храбар Кико... Абе Црноринглец Храбар.

КикоРингла си е глупичко дете, има некоја поблага форма на ретардација и тоа е тоа. Ништо не е смешно, не треба да им се смееме на такви луѓе. Не ми е јасно само зошто уште излегува да се брука пред камери глумејќи некоја јавна личност дел од шоу бизнисот :)pos:) а очигледно нема никаков талент да покаже, добро, освен вакви rearded stories на кој му се смее цела Македонија.

* А ако Ринглава планира да ја продолжи својата музичка кариера (lol), дефинитивно би требало да се соедини со Гулабца и таа Руке шлаке, па тројцата ќе постигнат невидена популарност, дури и надвор од овие простори. :icon_lol:

'' Не сум излезен на улица'' Место не сум најден на улица...
"Се гледаме Во ВО вО ВО некоја наредна глупост" .....
Добро бе може ли уште поглуп да е...

'' Не сум излезен на улица'' Место не сум најден на улица...
"Се гледаме Во ВО вО ВО некоја наредна глупост" .....
Добро бе може ли уште поглуп да е...

Дечкото сака да докаже дека глупоста е бесконечна
Со Ава би биле совршен пар... можеш ли само да замислиш какви би биле нивните изјави :vozbud:

Дечкото сака да докаже дека глупоста е бесконечна
Со Ава би биле совршен пар... можеш ли само да замислиш какви би биле нивните изјави :vozbud:
се обидувам да замислам али стварно неможам... ќе треба со превод да даваат на тв кога ќе имаат заедничка изјава....

овој од интернет не станал со денови па како сакаш да ти зборува на кој начин? комплекс

kiko-osumpati.jpg

Во овој налет, во оваа еуфорија.. Во овој би рекол специфичен психолошки... трае тој афект веќе 3 дена... И ние мислам претеравме. Мислам дека и твитерот се претера. Човекот [Коко], исмеј го.. Мислам дека тука згрешивме. Затоа го прекинуваме сега и ги повикуваме многу чисто, многу јасно да шегаџиите си ја продолжат несметано својата шала ама човече дајте бре без претерување.“ - Велија Рамковски, 17.08.2013

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom