Секстинг

• Креатор на темата Креатор на темата Mila3
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е тешко
Ама да видиш бе кој ми пишал типот има dickpic на профилна па не бива така
Губам верба во мажите аман опрајте го

На другата тема
Реален муабет пали не симнувајте ѕвезди ценете ја самодовербата на дамата доста е
Значи мора да го видиме сега, де те молам тагни го овде да му напрајме муабет за да го опрајме.

Ај аман опрајте го

@tonny69

Не бидете вакви
Ова ни Владе не би го направил, бар така сакам да мислам. За овој оправање само по метода на претците... стап. Туку јебига Мила, он чита темава и мисли ова сакаш, сеа ќе си тргаш маки.

Ова ни Владе не би го направил, бар така сакам да мислам. За овој оправање само по метода на претците... стап. Туку јебига Мила, он чита темава и мисли ова сакаш, сеа ќе си тргаш маки.
Не бе брат ваквите не добиваат внимание

Не бе брат ваквите не добиваат внимание
И јас така правам кога секакви од твојот род ми пишуваат. Туку пошто само ја и ти Мила овде си прајме муабет еве да ти кажам за едно мое форумско искувство со секстинг. На времето отворив една прекрасна тема у која ги разглобував тачките на нас мажјаците и доста брзо отиде у хард кор, уште тачките овде имаат трауми, па една бивша администраторка ја фрли у канта. И јас почнав нејзе да и ги пишувам сексуалните фантазии. Почнав нешто во стилот... ме возбудува твојата моќ божице.. и на долго и широко визуелизирав како бог и божица ко нас би се изебале. Интересно е што ме читаше со денови, секој ден по еден расказ пред да ме одмори. :coffee:

И јас така правам кога секакви од твојот род ми пишуваат. Туку пошто само ја и ти Мила овде си прајме муабет еве да ти кажам за едно мое форумско искувство со секстинг. На времето отворив една прекрасна тема у која ги разглобував тачките на нас мажјаците и доста брзо отиде у хард кор, уште тачките овде имаат трауми, па една бивша администраторка ја фрли у канта. И јас почнав нејзе да и ги пишувам сексуалните фантазии. Почнав нешто во стилот... ме возбудува твојата моќ божице.. и на долго и широко визуелизирав како бог и божица ко назс би се изебале. Интересно е што ме читаше со денови, секој ден по еден расказ пред да ме одмори. :coffee:
Па барем си бил досследен и секој ден си пишувал
А за грчки или за римски богови и пишуваше тука да не ја утна работата

Па барем си бил досследен и секој ден си пишувал
А за грчки или за римски богови и пишуваше тука да не ја утна работата
Не ги класифицирав баш намерно за да не утнеме работа, мислам дека не и се бендиса последниот, секој нареден беше по хард кор.

Не ги класифицирав баш намерно за да не утнеме работа, мислам дека не и се бендиса последниот, секој нареден беше по хард кор.
Епа не си и го погодил вајбот на девојката не сакаат сите хард кор ,некои се нежни и само рози и срциња палат кај нив ,некои пак се доминантни и сакаат да те стават онаму кај што ти е местото ,некои ете сакат и митологија ама мораш на среќа да играш малку и ако нема комуникација од другата страна џабе се трудиш

Епа не си и го погодил вајбот на девојката не сакаат сите хард кор ,некои се нежни и само рози и срциња палат кај нив ,некои пак се доминантни и сакаат да те стават онаму кај што ти е местото ,некои ете сакат и митологија ама мораш на среќа да играш малку и ако нема комуникација од другата страна џабе се трудиш
Ма ја у старт мислев дека е фригидна па викам да ја шокирам ама ме изненади, се заинтересира. Туку нема везе Мила, сега сме пријатели, викај ако има нешто интересно а ако @Ingvar уште не ти се јавил кажи да проверам шо е работава. Почнувам да се прашувам дали он ја истоштува романката или она него.

Има ли по зумер пост од ова.
неееееееееееееееееееемааааааа
неееееееееееееееееееееееееемаааааааааааааааааааааааааа
не ќе се створиииииииииии
позумеерскиии коментаррррррррррррр
од youtuberrrrrrrr-скиии :coffee:

фала мн чао :cool:

Ма ја у старт мислев дека е фригидна па викам да ја шокирам ама ме изненади, се заинтересира. Туку нема везе Мила, сега сме пријатели, викај ако има нешто интересно а ако @Ingvar уште не ти се јавил кажи да проверам шо е работава. Почнувам да се прашувам дали он ја истоштува романката или она него.
Се нема јавено џабе толку фалење
Преморен е изгледа

Не можам да ја пратам романката веќе, како Шакти станала со десет раце, не можам да постигнам. :LOL:

Не можам да ја пратам романката веќе, како Шакти станала со десет раце, не можам да постигнам. :LOL:
Ич не мислиш како ја сега изгледам, те препорачувам, фалам а ти ништо. Срам ме фати, Мила сега може сеир да си фаќа со мене, јас ќе мора да ќутам и подгутнувам, репутацијата на форумо сериозно ми ја разнишуваш. Сега и Рон ќе регресира ко ќе види колку сме ние неуспешни.

Имам. Доста секстинг пораки од повеќе девојки имам, некад ќе ме опушти некад и нема зависи колку и она ќе биде креативна за да ми го задржи вниманието ама у глобала знам со некоја така и после тоа да излеземе а со некоја само па да си ги испразнам јајцава што се вика.. Имам многу често секстинг пошто имам инста профилче познато за забава со цитатчиња (18+). Поздрав Мила. Одлична тема :)

Ич не мислиш како ја сега изгледам, те препорачувам, фалам а ти ништо. Срам ме фати, Мила сега може сеир да си фаќа со мене, јас ќе мора да ќутам и подгутнувам, репутацијата на форумо сериозно ми ја разнишуваш. Сега и Рон ќе регресира ко ќе види колку сме ние неуспешни.
Знаеш што, се јави другар ти ,ај да видиме дали вредеше за толку фалење ,мислам мајка му го нема фалено толку кај идната снаа колку ти што го пофали .
Уморен бил од Романката
Автоматски споено мислење:

Имам. Доста секстинг пораки од повеќе девојки имам, некад ќе ме опушти некад и нема зависи колку и она ќе биде креативна за да ми го задржи вниманието ама у глобала знам со некоја така и после тоа да излеземе а со некоја само па да си ги испразнам јајцава што се вика.. Имам многу често секстинг пошто имам инста профилче познато за забава со цитатчиња (18+). Поздрав Мила. Одлична тема :)
Темата е супер само не знам зошто им е позабавно да ми пишуваат пораки од колку да пишат нешто овде
Срамежливи сте биле вие мажите
Се разбира да не ме сфатат погрешно и дамите очекувам некоја храбра да пише истотака

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom