Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Океј, а за што би разговарале 14 годишњаци, кога сеуште не знаат клиторисот кај се наоѓа.
Ретко се дешава врската родител-дете да биде опуштена тема за разговарање кога се работи за сексот.
Промашај, а брату? Се праи муабет за сексот а не за то ти одма што го помисли а? Кога ќе се спомене секс ти само на тоа помислуваш а брату?
Воопшто не ми претставува табу тема, мене ми е сеедно со кого и да зборувам за сексот, баш ми е ок.![]()
Зборот на Гревот е Ограничување. О мажу! Не одбивај ја твојата жена, ако и е
волја! О Љубовнику, ако ти е волја, напушти! Не постои врска што ќе ги соедини разделените освен љубовта: се друго е проклетство.
Исто така, исполнете се со љубов по волја, како ви е волја, кога, каде и со кого ви е волја! Но секогаш за мене. - Книга на Законот
Нихилиста има поента...
Бидејќи сме лицемерни секако.
Ултра либерални сме ама... за другите.
А ако наш партнер се разебе наоколу тогаш - не важи,нели...
И тоа секако не носи до реалната состојба која е следна - ти шо ја ебеш таа да ти е верна и сето тоа, а другите да се либерални за да може нешто на страна да се ебне...
Сите сме такви...
Он топик...не знам какво табу е нешто кое е главна тема насекаде...
Seksot odamna ne e tabu tema
ne znam zosto lugeto uste go mislat toa. Yes deka sme pokonzervativna nacija, no mislam deka seksot veke ne e tabu tema ni za razgovor, a pogotovo za praktika :helou: