Секс за време на менструација?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ми се има десено у тек на сексот да и дојде на типката, и ми беше ногу гадно, многу лепи у пичку матер,би имал само ради свршувањето внатре, ама као шо сум малер ќе забремени така да заеби тие работи секс и менструација

ми се има десено у тек на сексот да и дојде на типката, и ми беше ногу гадно, многу лепи у пичку матер,би имал само ради свршувањето внатре, ама као шо сум малер ќе забремени така да заеби тие работи секс и менструација

Respect !!! :)

Ако тазе сум си избричен доле нема шанси секс, но доколку ми прцнале влакната некој милиметар а што да не.

Кондомчето добро наместено, онадија работата како што треба и свршуј у кондомот ако сакаш, партнерката повеќе ќе те цени и замижи очи обавезно кога го ваѓаш :) А и потопло е тогаш и повлажно.

После тоа правац под туш.

Медицински гледано не се прави тоа кога и двајцата сте тазе избричени/депилирани долу секоја пора е тогаш отворена!

П.С она нека биде легната и обавесно некое пешкирче под неа :)

јас сум имал многу пати и ми бесе убаво не сум гадлив а и ми пружа задоволство пошо доага до загреаност и мн лизга.

П.С она нека биде легната и обавесно некое пешкирче под неа :)

Логика бе брат. Замисли да е во друга позиција. Овие од CSI ќе дојдат да сликаат blood-spatter-от под сомневање дека се десило убиство. :)

И пешкир не помага. Фино е, не е нешто ептен бљак, ама ептен неред станувва. Евентуално 3ти, 4ти ден.

Сум имал али и било при крај :) јебига фаќаат кризи :) Ама убавооо лизгаааа и не е до толку гадно.

не ми праи ќејф- ама ИЧ- јбг

Логика бе брат. Замисли да е во друга позиција. Овие од CSI ќе дојдат да сликаат blood-spatter-от под сомневање дека се десило убиство. :)

И пешкир не помага. Фино е, не е нешто ептен бљак, ама ептен неред станувва. Евентуално 3ти, 4ти ден.

Зависи од девојчето и од нејзиниот циклус. Мене на пример не ми тече многу ниту во вториот ден кога вообичаено тече најмногу, така да немам гајле :) Плус тогаш и желбата ми е поголема па зашто да си ја потиснувам:toe:

• Ми се допаѓа
Reactions: Gea
Јас несакам секс за време на циклусот, не се чуствувам опуштено, ме боли стомакот и се ми смета а кога имам секс сакам да уживам во него. А башка тоа што сметам дека е нехигиенско и што тогаш може најмногу инфекции да се пренесет. Може да се издржат 3-4 дена без секс, ништо страшно а ако толку многу сака ќе го задоволам орално така да решен е проблемот.

Јас несакам секс за време на циклусот, не се чуствувам опуштено, ме боли стомакот и се ми смета а кога имам секс сакам да уживам во него. А башка тоа што сметам дека е нехигиенско и што тогаш може најмногу инфекции да се пренесет. Може да се издржат 3-4 дена без секс, ништо страшно а ако толку многу сака ќе го задоволам орално така да решен е проблемот.

Да не речам ми го извади од уста :pos:

Обично може да се паузира де не дошло нож до коска, а ако дојде тогаш под туш евентурално инаку низ дома крајм сцена ке се напраи ебаго колку и да не тече, замислите ја ситуацијава жена кога има циклус се влажни, односно се возбудува дупло поисе, и кога течностите ќе се измешаат со менструацијата и имаш поплава не пешкири сунѓери нема да ве спасат, затоа или туш или у уста :)

поубо човек да почека да се стрпи малку погладен подобро се еб.и :vozbud:, гадно е да гледаш кај и го буташ а типката крвари одвратно

Е, ова е за респект, дали и останатите девојки на форумот го задоволуваат партнерот орално за време на циклус?

Во тие денови самата себеси не се поднесувам, не па секс :) Башка каква тупа болка се има во стомакот, мачење ќе е тоа. Плус гадно :ija:

Во тие денови самата себеси не се поднесувам, не па секс :) Башка каква тупа болка се има во стомакот, мачење ќе е тоа. Плус гадно :ija:
За кого какооо !! :) Масовно топло ауфф ! мераци се праат ... али пак .. За кого како :) некој паѓа у кома од крв некој узива :)

Хаха.. Звучи лудо. Не сум пробал сеуште иако сум сакал да пробам. :) Не ми се гади (барем се надевам нема да ми се гади:) ) ама за хаосот што ќе настани наоколу, тоа е заебаното :)
Добар беше предлогот погоре, под туш! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom