Секс за време на менструација?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ne e fantacija ti ja opisav vcerasnata vecer :) Pa neli foumov e za seks, ne e na odmet toa...

khm... mislam deka do tolku ne treba da se otvarash...

ako e za toa jas imam vo kompjuter edno 40-50 sliki i 3-4 klipa so mene i devojka mi.

E vidi ne idam do tamu, gledaj jas imam sum eden znaci nikoj ;) sliki i takvi raboti toa malku tesko, no dokolku ti bi sakal da gi pokazes jas a mislam i mnogu drugi ne bi odbile :)

Ало! Да не забегавте малку повеќе:oftopic: :)

Скулгрл напиша:
Ало! Да не забегавте малку повеќе:oftopic: :)

Tebe ti pisav eden ubav post no mi go izbrisa divjan, kako ubavo te prestaviv, nemoj tolku da si zatvorena devojkoooo, toa e seks erotika, malku opusti se i uzivaj, dodeka ti "mudruvas" drugi uzivaat vo zivoto.

не сум имала односи за време на мензис.Но точно е дека тогаш кога имаш мензис повеке сакаш секс и тоа многу :zlo:

eden напиша:
koga ke ja vidam kako toa go pravi mi doadja oma da svrsam.
Друже, читај ги малце спам пораките.
Имаш доста добри таблети за предвремена ејакулација. :bilokojzbo1r:

Maskite sme ponapadni malce , ama koga bi bil zensko nikogas ne bi go dozvolil toa.Za mene e ponizuvane za devojceto da mu se napravi toa , a sum go pravel samo pijan.....

Тресат глупости сите.Освен тие што не тресат.
По темата (индивидуално) , хигиената пред се.

Птичји Грип напиша:
Тресат глупости сите.Освен тие што не тресат.
По темата (индивидуално) , хигиената пред се.

Ubavo kazano , individualno e nekoj pravi problemi i frki a nekoj ako mu e do seks i uzivanje ke vodi higiena i ke si uziva :helou: :helou:

Без оглед на хигиената, јаката желба, страста и не знам уште што... Можам да се воздржам 5 дена во месецот. Би ми било непријатно.

Па не е хигиенски али за време на секс на девојката не му течи така да за оние на кои му се прииштило слободно ама ке ви мириса:pos2: :pos2:

dali e zdravo ili ne e jas nemozad da kazam jas sum imal odnos vo tie denovi na ciklus,:) ne e problem pominuvam i na crveno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom