Секс за време на менструација?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто мојот дечко не го гледам секој ден, така да не ми смета и за време на менструација да имам секс :)
А бидејќи ти се гледаш со него секој ден мислам дека логично е да одмориш за време на менструација.
Зависи од ситуацијата во која се наоѓаш. :cool:
Плус за време на менструација, не знам зашто, ама желбата за секс ми е поголема :D
Нема врска кој кога се гледа со партнерот. Секојдневно гледање не значи и секојдневен секс, па пауза за време на циклус. Не секогаш на партнерите им е до секс.

Нема врска кој кога се гледа со партнерот. Секојдневно гледање не значи и секојдневен секс, па пауза за време на циклус. Не секогаш на партнерите им е до секс.

Да, точно. Не реков јас дека им е дојдено до секс секој ден, но кога не се гледаш и кога ке се видиш после неколку дена нормално е да имаш секс, без разлика дали имам менструација или не.
А со секојдневно гледање не ни размислуваш толку на секс. Ако го сакаш партнерот, доволно ти е и тоа што е покрај тебе секој ден.
Јас го немам тој благодет, па затоа и е малку поинаку :)

Ако не преферирате, не значи дека другите се сатанисти.
Господи Боже, доста се крстите по овде. Не ставајте го напразно во уста иликакоидабеше.

Не е ништо страшно, бљак и слично, онака лизга и е топло. Плус повеќе уживате. Јас сепак би го скокнал вториот ден, али за натаму ако дое нож до коска - би.

Споредба јадење и смрдеа од мензис. Не ми се веруе.
Бог да чува. Ако не му даеш на мажот да те работи за време на секс, нишо не праиш у животот.
п.с Може да ми кажеш до кај стаса во животот со тоа шо си му дала за време на менструација?

A makedonka ti sakash da kazish deka ti si stasala nekade vo zivoto sho ne mu davash seks na dechkoti ko ke imash mensiz ? Mozi stana predsedatelka ? Mnogu go vrtish muabeto na neubo. Prvo i prvo jas nishto ne ti prefrluvav tebe a ti vekje vo zivoto mi vleguvash za tema na "seks za vreme na menstruacija". A jas slobodno kazav moe mislenje a toa nema nishto so mojo zivot!

Ako sakash ti da znaes koja sum, sho sum, kako sum farbana, sho rabotam, kaj ziveam. Slobodno pushti PM i ke ti objasnam! :)

A makedonka ti sakash da kazish deka ti si stasala nekade vo zivoto sho ne mu davash seks na dechkoti ko ke imash mensiz ? Mozi stana predsedatelka ? Mnogu go vrtish muabeto na neubo. Prvo i prvo jas nishto ne ti prefrluvav tebe a ti vekje vo zivoto mi vleguvash za tema na "seks za vreme na menstruacija". A jas slobodno kazav moe mislenje a toa nema nishto so mojo zivot!

Ako sakash ti da znaes koja sum, sho sum, kako sum farbana, sho rabotam, kaj ziveam. Slobodno pushti PM i ke ti objasnam! :)
Извини ама ти погрешно се изјасни, еве за потсестување

I jas vikaf gnas gnas, nemozam, grdo, bljak! Ama taka ako praj coek sekogash nema nikade da stasa vo zivoto.
таман работа да сакам да ти се мешам у животот, ама самата твоја констатација ме наведе на прашањето.
Ако ти уживаш и ти е убаво да праиш некои работи, не мора да значи дека сите треба да го праат истото. Така?;)

Извини ама ти погрешно се изјасни, еве за потсестување

таман работа да сакам да ти се мешам у животот, ама самата твоја констатација ме наведе на прашањето.
Ако ти уживаш и ти е убаво да праиш некои работи, не мора да значи дека сите треба да го праат истото. Така?;)

Isto kako sho ti kazhuvash deka zenite ne treba da si gi shirat nozete vo vreme na 4-5 dena i deka mashkite treba da chekay, site deka mirisat i deka e gnasno znachi deka site ova ke go mislime ? ;)

јас сум како русите за вотката, секое време е добро време за секс, ако има менструација нема потреба од лубриканти (природни и вештачки) инаку се друго е закон

Isto kako sho ti kazhuvash deka zenite ne treba da si gi shirat nozete vo vreme na 4-5 dena i deka mashkite treba da chekay, site deka mirisat i deka e gnasno znachi deka site ova ke go mislime ? ;)
Тоа е мое мислење и си стојам зад него. Претпоставувам има и други шо мислат така и тоа не само жени туку и мажи. Ти не мора да се сложиш со моето мислење, тоа е твој избор.

јас сум како русите за вотката, секое време е добро време за секс, ако има менструација нема потреба од лубриканти (природни и вештачки) инаку се друго е закон
Бог да чува... Па ако ја загрееш доволно девојка ти, нема потреба од лубриканти и во нормална ситуација :)
Добар возач и на црвено поминува :)
Повеќе би рекол - очаен... :)

Факт е дека жените се најзагреани за секс баш за време на менструалниот циклус,а дали некој ќе има или нема секс во тој период е негово лично право,само не се согласувам со некои мислења тука демек мажите не можеле да се стрпат 4-5 дена па ајде сега по секоја цена ќе имаме секс.Мене се има случено еднаш, двапати да не можам да се воздржам, ама беше веќе при крај,скоро и да немаше крв, а инаку во екот на циклусот не би можела, премногу е крваво.

Тоа е мое мислење и си стојам зад него. Претпоставувам има и други шо мислат така и тоа не само жени туку и мажи. Ти не мора да се сложиш со моето мислење, тоа е твој избор.

Isto kako sho ti ne treba da mislish kako mene :) a ne da me sudish sho sum stignala vo zivoto zaradi toa sho sum mu davala na dechkomi i na mensiz :) Sigurna sum i deka ima mnogu mashki i zenski sho se soglasuvat i so mene

I btw .. ova za site vazi .. Toj sho ne probal nemozi da kazi kako e :)

ако не пробаш не можеш да знаеш. џабе е брат споделување прераскажување, за секој е различно. ама ја би рекол да е њам њам :)

Не е точно дека на мажите секогаш им се сака. Не се они секс машини.
На мажот и да му се сака за време на мензис, жената може да ги собере нозете 4-5 дена и да не мрда со опашката. Прво одвратно мириса колку и да се тушираш, второ крв е ебаго, трето инфекции. Зашо да си праите од готово-вересија.
Лаги, се лаги

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom