Divider
Seraphim
Me te teram ds menuvas stav, samo velam deka koga ke potporasnes ke diskutirame povtorno, OK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е мој став, и не би го менувала, ни за 100 год !!!
Me te teram ds menuvas stav, samo velam deka koga ke potporasnes ke diskutirame povtorno, OK
Ок е, секој има свое право на размислување и прифаќање на работите од свој аспект. Немам јас ништо против твојот став, туку сакав само да кажам дека девојката и да има секс за една вечер тоа не ја прави лесна или помалку вредна, на тоа алудирав.
Не!!!
Зошто?
Не ми е убаво да бидам со некого само за 1 вечер зашто тогаш би се чувствувала како да ме искористува.![]()
^
Јас сум во долга и сериозна врска, така да нема секс ни за 1 ни за др вечери (со други), а и да би била сама пак би била за не. Може малку и врскава делува на овој став.![]()
Не!!!
Зошто?
^
Јас сум во долга и сериозна врска, така да нема секс ни за 1 ни за др вечери (со други), а и да би била сама пак би била за не. Може малку и врскава делува на овој став.![]()
Ќе цветаш кога ќе раскинеш(недај боже). Ќе бидеш ко пуштена од ланец во неколку наврати![]()
Девојки, ако сте по спортот, поарно ќутете си за што сте правеле во минатото, или асален дечко-тешко, туку нечиви спортистки ќе си останете, не сме во Амстердам или Прага.