Секс за една вечер

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581
e oti da ne ke si klecnis i pojke ne ke poznavas takva osoba

За една вечер ако имаш нагони (НАГОНИ) за Секс, макар и контенјер да е, ке легнеш, па да не збориме ако уште се има фрлено некоја чашка!

За една вечер ако имаш нагони (НАГОНИ) за Секс, макар и контенјер да е, ке легнеш, па да не збориме ако уште се има фрлено некоја чашка!
ne samo sto ke ja legnes tuki i rende ke ja naprajs...kutrata kefoj ke bidi :back:

Откако ќе се случи долгоочекуваниот прв секс, веќе натаму и не е важно. Ми се случи еднаш да имам однос за една вечер. Не се каам заради тоа. Ми беше убаво, дечкото симпатичен, фин + го познавам од порано. Секако не би имала однос со странец. Мислам дека е индивидуално кој со кого ќе има секс и колку пати, но често сексот за една ноќ е многу осудуван, не знам зошто.

Sum imala prilika za seks za samo edna vecer..no toa e nesto nesfatlivo za mene? Ako veke sakas seks za edna vecer postojat i takvi uslugi:P Sepak moe mislenje ako ednas se sluci ke se sluci i use ednas

Откако ќе се случи долгоочекуваниот прв секс, веќе натаму и не е важно. Ми се случи еднаш да имам однос за една вечер. Не се каам заради тоа. Ми беше убаво, дечкото симпатичен, фин + го познавам од порано. Секако не би имала однос со странец. Мислам дека е индивидуално кој со кого ќе има секс и колку пати, но често сексот за една ноќ е многу осудуван, не знам зошто.
svakati cas!!!poveketo toa go pravat a vaka vo razgovor negoduvaat takvi taboti demek posteni se...pa ako ti se ebe odi izebise stodeka e samo za edna vecer toa sepak e fizioloska potreba,ako ne se ebis ke go drkas:pos2:i ne mesaj ljubov i sex vo edna vecer...

P Sepak moe mislenje ako ednas se sluci ke se sluci i use ednas[/quote]

Тоа значи дека сексот бил екстра.:vozbud: па многу врски започнале така.
секс за една вечер ДА СЕКАКО

Sum imala prilika za seks za samo edna vecer..no toa e nesto nesfatlivo za mene? Ako veke sakas seks za edna vecer postojat i takvi uslugi:P Sepak moe mislenje ako ednas se sluci ke se sluci i use ednas

па ќе ти плати де ако е до плаќање..не е проблем тоа, проблемот кој што се трудиме да го разјасниме е дали БИ...или не би.

Мислам дека би, доколку ми дојде лудачка желба, строго со заштита, и...
Да знам дека нема никогаш пак да го видам:)јебечу изван земљу:)
Да, да, би пробала, и тоа е искуство.

Во животот све што ке пробаш е искуство
А и сексот за една вечер е искуство, какво такво, сепак е искуство
Ја би , да би пробал, зошто па да не, додека размислувам на фактот кој после тоа како и зошто ке ме осудува, јас би си го дозволил и тоа задоволство :vozbud:

Во животот све што ке пробаш е искуство
А и сексот за една вечер е искуство, какво такво, сепак е искуство
Ја би , да би пробал, зошто па да не, додека размислувам на фактот кој после тоа како и зошто ке ме осудува, јас би си го дозволил и тоа задоволство :vozbud:
сакаш да кажеш дека си немал, а делиш памет по форумов за тоа?!

сакаш да кажеш дека си немал, а делиш памет по форумов за тоа?!

Од сите постови на темава 50 % се твои, а сигурно нема прв да кажам дали сум имал или немал, па баш цела интима на јавен форум, јас постирав како би играл, и кај виде дека делам памет, ??? или ти си ги сфаќаш постовите како што тебе ти одговараат ?

* а ти си имала секс за една вечер ?

секс за една вечер е ризик и мач со две острици...Има различни типови на секс за една вечер..Со дечко со кој се знаеш, не сте имале контакт освен пријателски и со дечко кој го запознаваш и после два сата завршуваш во кревет кај него или во кола....значи двата се ризик...Ризикот за лошо помината вечер е по голема него за добро проведено време..Многу примери имам слушнато, немам лично искуство но ке кажам дека сметам само на лош провод...за мене сексот не е нагон него е уживање...а јас неможам да уживам со некој за кој знам претпоставувам се едно дека сум само еден секс више и ништо повеќе...Не осудувам но сматрам дека сексот за една вечер не е за мене..И девојки кои имале такво искуство едноставно претпоставка моја е дека уживањето не било на високо ниво...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom