Секс во вода

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Тие што пробале и што мислат дека не чини ... нешто им се згрешило ... зависи со кого си и како ќе ти се погоди ... значи екстра е :lol: :wink:

Не сум имал секс (она обичен секс - вагинален) во/под вода, али ме “блоуџобдисале“ под вода. Не е нешто посебно, но интересно е ко за првпат :D

бај д веј се важи секс во када под туш? :D

StenmarC напиша:
Не сум имал секс (она обичен секс - вагинален) во/под вода, али ме “блоуџобдисале“ под вода. Не е нешто посебно, но интересно е ко за првпат :D

Koга тоа се здесило??
И после се жалиш не си ебачиште ;)
Мрш, поради вас фраерите ние обичните смртници не можеме нишо да легнеме.

StenmarC напиша:

Жити мајка, колку издржа женската под вода??? Или алтернираше меѓу цревото за кислород и твоето...хммм...црево?

А бе еднуш, почнавме, у Охрид, налета брат и, моравме да прекинеме, не за друго, нејзе и беше незгодно пошто онака стоечки бевме, а оној моронот тргна накај нас. Инаку, јас како егзибиционист сакав да останав внатре и да можам онака да го гледам после и да си викам, ееее, до мене стоеше, а ја ти работев сестра, ама не бидна, штета.

StenmarC напиша:

A be taka so blowjob ima golemi sansi za davenje na momata, ili preku cevkata disi a? :D :D

8) 8)
Ke vi preporacam prvata tura na scoter a vtorata pokraj breg . Hot hot hot .....

ragazza напиша:
8) 8)
Ke vi preporacam prvata tura na scoter a vtorata pokraj breg . Hot hot hot .....
И онака едвај чекам да заминам на одмор, не ми прави да одам порано од планираното :lol:

Ti posakauvam zustar odmor koga i da zaminis a i da planiras eden weekend kon Srbija so mene da plaknime ochi malce

Под секс во вода се мисли за во плитко или во длабоко? Сум пробал во длабоко ама ке се удавев пробувајќи да го ставам. (а добар пливач сум "Мајке ми")

Во секој случај, мислам дека не е многу добро за девојката затоа што водата не е добар лубрикант, а природниот од девојката е "испран" надворешно, (што е причината што не можев да го ставам, барем не во длабоко).

А во плитко, не знам. "Мајке ми"

Е тука многу си згрешил изгелда си бегал подалеку од очите на другите :lol: па зато така во длабочините.Па си можел и во плиткот од кај ќе знат шо прајте другите ме разбираш а :wink:

Во сите мои обиди за секс под вода налетав на проблемот на недоволна подмачканост.

Малце тешко се пенетрира под ладна вода.
?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom