- Член од
- 6 декември 2022
- Мислења
- 960
- Поени од реакции
- 1.465
Шо ќе се отвора тема за тоа, одма ти следи бан и тоа баш од твојта клика.Da i jas mislam ne e dovolno zboreno za tema zeni i nivni manipulacii.
Treba da se otvori nekoja tema za toa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо ќе се отвора тема за тоа, одма ти следи бан и тоа баш од твојта клика.Da i jas mislam ne e dovolno zboreno za tema zeni i nivni manipulacii.
Treba da se otvori nekoja tema za toa.
На 22 си оженет?Од лично искуство, досега скоро секој пат кога се имаме видено со партнерот правиме по 2 партии, некогаш се има случено и 3-4, ама имам 22 години така да хехехехе...
Едино само што ми се трошат батериите, и нели маживе знаеме како е откако ќе свршиш како да ти фали дел од тебе и си истоштен...
Мислам дека сексот е една од најважните работи (топ 4) за успешна врска и практикувам редовно да го празнам циганчево![]()
На 22 си оженет?![]()
Redoven seks 3/4pati nedelno bez kondom vo neplodni denovi svrsuvam v pice kaj nea.Lizenje pusenje sekogas za pojako zadovolstvo.Koga pocnam da ja zadovoluvam bez 2/3pati da ja svrsam ne prestanuvam.Единствен конструктивен коментар е ова со неплодните денови, другото си е ладење на мозокот и фантазиите. Нема проблем, фала ви
Oралниот секс и мастурбирањето се опции но прашањето ми беше за класичен секс со свршување на двата партнера без да има потенцијални шанси за бременост.
Фала пријатно
Bravo hustler boy..!!Redoven seks 3/4pati nedelno bez kondom vo neplodni denovi svrsuvam v pice kaj nea.Lizenje pusenje sekogas za pojako zadovolstvo.Koga pocnam da ja zadovoluvam bez 2/3pati da ja svrsam ne prestanuvam.
Brat ili uzivaj i taa da uziva ili ne pocnuvaj a ne samo da svrsis i gotovoBravo hustler boy..!!
3 години покасно одговор ама јебига.dali e normalno aKo so partnerot imame seks ili masturbracija na spalna dodeka Bebeto spie vo negovoto krevetce?
Само нека тераат и нека не се замараат што мислат децата и внуците. Сега им се најубавите години на луѓето кога не треба да се секираат што ќе јадат децата кога ќе дојдат од школо.Vaka..nova sum na forumov i edna prijatelka me zamoli za konsultacija..Nejzinite roditeli se 60 i 63 godini..i seuste najverojatno imaat seks no taa smeta deka ne e okej koga go pravat toa dodeka se vnucite kaj niv..A i smeta deka na tie godini treba da bidaat popribrani..sto mislite vie do koga bi mozele na ovie godini da prodolzaat da go pravat ova?So ogled na menopauza i ostanato
E kako bre..neli e sramota vise na tie godini toa da go pravatСамо нека тераат и нека не се замараат што мислат децата и внуците. Сега им се најубавите години на луѓето кога не треба да се секираат што ќе јадат децата кога ќе дојдат од школо.
Целото време го имаат само за нив. Пуштете ги нека си уживаат.
Внуците ако се паметни можат нешто да научат.![]()
Муабетов за свекорот и свекрвата да не ти е?Vaka..nova sum na forumov i edna prijatelka me zamoli za konsultacija..Nejzinite roditeli se 60 i 63 godini..i seuste najverojatno imaat seks no taa smeta deka ne e okej koga go pravat toa dodeka se vnucite kaj niv..A i smeta deka na tie godini treba da bidaat popribrani..sto mislite vie do koga bi mozele na ovie godini da prodolzaat da go pravat ova?So ogled na menopauza i ostanato