Секс во брак! Искуства, мислења..

• Креатор на темата Креатор на темата hristina _so_h
  • Време на започнување Време на започнување
Од лично искуство, досега скоро секој пат кога се имаме видено со партнерот правиме по 2 партии, некогаш се има случено и 3-4, ама имам 22 години така да хехехехе...

Едино само што ми се трошат батериите, и нели маживе знаеме како е откако ќе свршиш како да ти фали дел од тебе и си истоштен...

Мислам дека сексот е една од најважните работи (топ 4) за успешна врска и практикувам редовно да го празнам циганчево (y)

Секс во брак??????? АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА научна фантастика......

Од лично искуство, досега скоро секој пат кога се имаме видено со партнерот правиме по 2 партии, некогаш се има случено и 3-4, ама имам 22 години така да хехехехе...

Едино само што ми се трошат батериите, и нели маживе знаеме како е откако ќе свршиш како да ти фали дел од тебе и си истоштен...

Мислам дека сексот е една од најважните работи (топ 4) за успешна врска и практикувам редовно да го празнам циганчево (y)
На 22 си оженет?(n)

Единствен конструктивен коментар е ова со неплодните денови, другото си е ладење на мозокот и фантазиите. Нема проблем, фала ви :)

Oралниот секс и мастурбирањето се опции но прашањето ми беше за класичен секс со свршување на двата партнера без да има потенцијални шанси за бременост.

Фала пријатно
Redoven seks 3/4pati nedelno bez kondom vo neplodni denovi svrsuvam v pice kaj nea.Lizenje pusenje sekogas za pojako zadovolstvo.Koga pocnam da ja zadovoluvam bez 2/3pati da ja svrsam ne prestanuvam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom