Секс во брак! Искуства, мислења..

• Креатор на темата Креатор на темата hristina _so_h
  • Време на започнување Време на започнување
Не знаев дека делувам како строга тетка на форумов :D

Служба си е служба, таму нема простор за празни муабети, и има авторитет во граници кои што ги толерира професијата. На слаби и изнемоштени лица, сум посебно емотивна, така што не ти е точна претпоставката за пензионерите. Приватно сум опуштена тетка, што сака да се шали. :)
Тетка не реков нигде !!!
Да не се вреѓаме сега. Таа титула е веќе зафатена на форумов. Тебе ќе ти треба голема промена на карактерот, можеби со текот на времето и стареењето ќе си дојде.
Недај боже.

Тетка не реков нигде !!!
Да не се вреѓаме сега. Таа титула е веќе зафатена на форумов. Тебе ќе ти треба голема промена на карактерот, можеби со текот на времето и стареењето ќе си дојде.
Недај боже.
Кои се критериумите за тетка?

Кои се критериумите за тетка?
За почеток почни ужасно да смараш све живо и диво на форумов и кај најмалце 51% од членовите предизвикај чуство на кринџ (или на бумерски јазик неугодност) со своите постови.

За почеток почни ужасно да смараш све живо и диво на форумов и кај најмалце 51% од членовите предизвикај чуство на кринџ (или на бумерски јазик неугодност) со своите постови.
Мислам дека имав таков период од животот. :D

Со други зборови, "јебо не јебо, време курцу пролази" ете одговоривте мажи над 50 и 60 години, значи паталци не гаталци, на темава даваат искусни одговори. ;)
Тоа шо пробувам цело време да ви го докажам, дека сексот е минлива работа, ама ваму на други теми се заебавате нешто глумите јаки јебачишта.:icon_lol:
Јас на пример како стареам така се повеќе ја засакувам искреноста а ги избегнувам и не ги сакам манипулаторите, дали тоа доаѓа со годините кај секој човек не знам ама кај мене е така, затоа и ви напишав тотално искрен одговор за сексот како се менува со годините, онаа стара добра поговорка - Јебо не јебо, курцу време пролази итекако е точна! Затоа потрудете се повеќе околу сексот, тој носи одговорност ама и радости :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom