vlatkosaurus
Sir
- Член од
- 23 јануари 2014
- Мислења
- 239
- Поени од реакции
- 250
Кога ќе пораснеш ќе се си се ожениш за некоја мома која е професрка и оп ете ти
ќе имаш секс со професорка...
ќе имаш секс со професорка...Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе имаш секс со професорка...Кога ќе пораснеш ќе се си се ожениш за некоја мома која е професрка и оп ете тиќе имаш секс со професорка...

Cisto onaka, malce da aktivirame i okolu profesorki...
Jas sum nemal a bas bi sakal so nekoja profesorica...
Vie? Opisete nesto povekje dokolku ste imale ili sakate...

Имав една професорка по германски...
Катастрофа бев германски кај нејзе....а учевме во смени на школо.
Класната една вечер ме прати во центар за јазици со професорката по германски....
Имаше таму полно професори, но во еден момент сите си отидоа бидејќи беше доцна.
Останавме само јас, професоркава и чистачките. Тие мислеа дека нема никој....а јас со професоркава сам у соба. Она стегната...накај 30 год. со добри гради....сите и го имаа меракот.
Многу јако парче беше брат. Чистачките си отидоа...и останавме сами. Она почна да се расоблекува....и да ме чешка на гради....
Јас збунет и викам: "Дали сте сигурна дека го сакате ова“....а она вика „Дааааа, сигурна сум, помогни ми да се соблечам!!!“ ( воодушевено).
И почнавме...она го фати Столе...дојде над мене и полека почна да се клати
Не ми се веруваше до тогаш....полно девојки сум имал ама таква жена со такво понашање НИКАД....
Правеше се што ми се свиѓа апсолутно. Наеднаш doggy style побара и океј беше све.
И кажав дека скоро сум готов....и дека сум на крај....а таа за инат почна да се клати уште побрзо. (МЕ УБИ).
И така бидна.....завршив работа.
Она си се облече после тоа....и искочивме од споредната врата...среќни. Следниот ден на школо ко ништо да не било.
Ах времиња...
Баш ме занима и ти да споделиш што искуство си имал???![]()