Секс со професор/ка

што е толку чудно. па тоа е составен дел од наставата по предметот сексуално воспитување.

Имам слушнато многу муабети од мои врсници дека ебеле некоја професорка но не верувам дека е вистина:confused:..Иначе со мои очи имам видено како се ебаваат професорот по фзо и професорка по македонски :vozbud:

Сум имал блискост со професорки али сум немал секс.
Плус , сеа професорка стрикно како занимање го чуствувам, не сум во школо.
А би ви ги плеснал пола млади професорки што ви предаваат онака другарски за вас. :)[DOUBLEPOST=1453342507][/DOUBLEPOST]
Имам слушнато многу муабети од мои врсници дека ебеле некоја професорка но не верувам дека е вистина:confused:..Иначе со мои очи имам видено како се ебаваат професорот по фзо и професорка по македонски :vozbud:

Трауматично искуство? Земи плесни некоја и ти..

А би ви ги плеснал пола млади професорки што ви предаваат онака другарски за вас. :)[DOUBLEPOST=1453342507][/DOUBLEPOST]

Хаха имам и јас плеснато но за жал не професорки ,иначе ги видов како се ебаваат кога бев 1 година и сигурно знаеш како би изреагирал секој на таа возраст :D

Разбирам што сакаш да кажеш и се согласувам дека се и они нормални луѓе него зезната е секс релацијата со ученик ајде факултет е малку друго али основно и средно образование е подруг односот спрема ученик/чка - професор/ка.[DOUBLEPOST=1453328929][/DOUBLEPOST]П.С. Во средна хигиеничарката (60 години) да те викне на страна да и купиш ѓеврек ке ти речат другарите има нешто и ке те прашуваат шо како не па професорка млада... :D
ОК е...
Збориш, всушност, за два фетиша...
Едниот е сексуален однос со професорка, во смисла занимање, како што е фетиш на секс со медицинска сестра на пр., и вториот фетиш е секс на потчинет со надредена. :)
Има луѓе се палат на такви работи и се е тоа дел од играта, нормална работа :) ОК си е...

За секс сум немал ама на една по физика во прва година го убивав од дркање. Може само на неа цела година:drk:

што е толку чудно. па тоа е составен дел од наставата по предметот сексуално воспитување.
Ех која фантазија беше тоа друже кога бевме на таа возраст кога ни досаѓаа со оние предавања за сексуално преносливи болести, заштита итн. итн. :D[DOUBLEPOST=1453415720][/DOUBLEPOST]

Хахахахахаха секогаш во твој стил Гандра (y) респект брате.[DOUBLEPOST=1453415802][/DOUBLEPOST]
Луѓе ко луѓе, се ебат - што е битна професијата? :)
Не е битна професија битна е релација :) и разлика у години покрај другото.

За секс сум немал ама на една по физика во прва година го убивав од дркање. Може само на неа цела година:drk:

Мојата по физика пушеше цигари и косата и беше како страчкино седело..

Ако професорка не те научи кој ќе научи?:pos::pos::pos:
Па така де. Џабе ли се вика профеорка.
Најубаво е секогаш на испит кога ке идеш да и одговараш ``усно``.

во мое време уште не беше познато депилирање или шминкање, се си беше природно, влакна на нозе на лице под мишки... јас дури во трета година дознав дека по историја ни е професорка а не професор

во мое време уште не беше познато депилирање или шминкање, се си беше природно, влакна на нозе на лице под мишки... јас дури во трета година дознав дека по историја ни е професорка а не професор
Го гледаше Миленко,а таа Мирка да ти била...

• Ми се допаѓа
Reactions: aye
Ирена во Орце, пред 10тина години...кој ја фати ја фати, кој не јбг.
Пичкиште!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom