Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[DOUBLEPOST=1453342507][/DOUBLEPOST]
Имам слушнато многу муабети од мои врсници дека ебеле некоја професорка но не верувам дека е вистина..Иначе со мои очи имам видено како се ебаваат професорот по фзо и професорка по македонски
![]()

Хаха имам и јас плеснато но за жал не професорки ,иначе ги видов како се ебаваат кога бев 1 година и сигурно знаеш како би изреагирал секој на таа возрастСум имал блискост со професорки али сум немал секс.
Плус , сеа професорка стрикно како занимање го чуствувам, не сум во школо.
А би ви ги плеснал пола млади професорки што ви предаваат онака другарски за вас.[DOUBLEPOST=1453342507][/DOUBLEPOST]
Трауматично искуство? Земи плесни некоја и ти..

ОК е...Разбирам што сакаш да кажеш и се согласувам дека се и они нормални луѓе него зезната е секс релацијата со ученик ајде факултет е малку друго али основно и средно образование е подруг односот спрема ученик/чка - професор/ка.[DOUBLEPOST=1453328929][/DOUBLEPOST]П.С. Во средна хигиеничарката (60 години) да те викне на страна да и купиш ѓеврек ке ти речат другарите има нешто и ке те прашуваат шо како не па професорка млада...![]()

ОК си е...
Ех која фантазија беше тоа друже кога бевме на таа возраст кога ни досаѓаа со оние предавања за сексуално преносливи болести, заштита итн. итн.што е толку чудно. па тоа е составен дел од наставата по предметот сексуално воспитување.
[DOUBLEPOST=1453415720][/DOUBLEPOST]
Хахахахахаха секогаш во твој стил ГандраСум имал блискост со професорки али сум немал секс.
Плус , сеа професорка стрикно како занимање го чуствувам, не сум во школо.
А би ви ги плеснал пола млади професорки што ви предаваат онака другарски за вас.[DOUBLEPOST=1453342507][/DOUBLEPOST]
Трауматично искуство? Земи плесни некоја и ти..
Не е битна професија битна е релацијаЛуѓе ко луѓе, се ебат - што е битна професијата?![]()
и разлика у години покрај другото.За секс сум немал ама на една по физика во прва година го убивав од дркање. Може само на неа цела година![]()
Па така де. Џабе ли се вика профеорка.Ако професорка не те научи кој ќе научи?![]()
Го гледаше Миленко,а таа Мирка да ти била...во мое време уште не беше познато депилирање или шминкање, се си беше природно, влакна на нозе на лице под мишки... јас дури во трета година дознав дека по историја ни е професорка а не професор