Секс со професор/ка

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.313
Поени од реакции
5.944
Полека нека не ве лаже насловот... :D Сите би си помислиле дека пишувам за мој случај или за моја фантазија околу секс со професор/ка. Не сум детиште, но сите сме ги минеле овие периоди и фантазии околу професорици а исто така да знаете дека темава е и за мажи и за жени пошто и девојките имаат бујни фантазии околу младите професори, да не се лажеме. ;) Како и кај секоја тема слободно коментирајте и овде се во врска со насловот правила нема. Интересно е што и покрај тоа што се случуваат ваквите работи дури и кај нас ретко разбираме и ретко иде до јавност.

Vice Srbija досега објави неколку колумни каде дописници од лично искуство ги пишуваат нивните секс приказни со професори или професорки. Случаите се и од балканот и од целиот свет.

Спиев со професорката од средно и беше срање. http://www.vice.com/rs/read/spavao-sam-sa-profesorkom-iz-srednje-i-bilo-je-sranje

Спиев со професорот и беше сјајно али последиците беа ужасни. http://www.vice.com/rs/read/spavala...i-bilo-je-sjajno-ali-su-posledice-bile-uzasne

Скоро ме уби сексуалната врска со професорката. http://www.vice.com/rs/read/kako-me-je-to-sto-sam-spavao-sa-profesorkom-skoro-ubilo

Се ложам на постари жени и не можам да ги искулирам. http://www.vice.com/rs/read/lozim-se-na-starije-ribe-i-ne-mogu-da-ih-iskuliram

Колумниве вреди да се прочитаат и како што кажав погоре ставени се само како темел на темава што не значи дека треба само за нив да се зборува во темата. Повелете и добредојдовте кајганџии, форумџии. :)

На вакви глупости 8мо оделенци не се пала појче

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ти професоре кретенски само прај си го филмот дека пичињава се палат на вас ... А ние дифтарите и хулигани ке си го собираме медот ај чао еби се

Хмм не би рекол. Сега незнам за постари професори 50 + год , али овие помладите асистенти се изнаебаа студентски пичиња. За средношколски професорици немам чуено случај у Македонија , барем до сега.

Хмм не би рекол. Сега незнам за постари професори 50 + год , али овие помладите асистенти се изнаебаа студентски пичиња. За средношколски професорици немам чуено случај у Македонија , барем до сега.
Сум слушнал за асистентиве дека работат на големо одпрво не верував ама вистина било... На факс и нормално е повеке да се работат пошто првенствено се поголеми а и многу често далеку од дома тие што студираат во др. град.[DOUBLEPOST=1453316231][/DOUBLEPOST]
Сум ебел професрока по англиски. Нишо посебно. Со ќерка и поубаво беше.

Позз
Драпаш Буте или вистина ? :D

јас се сеќавам пред 15-20години на битолски, дека еден професор беше пријавен од една студентка дека и барал за да положи (глат, без учење) ... Се уште беше удбашко комуњарски систем и мислам дека МВР и го приведе на сослушување... а разбирам да му покренеа на работа дисциплинска, ама и нејзе да и го поништеа испитот...

Последно уредено:
јас се сеќавам пред 15-20години на битолски, дека еден професор беше пријавен од една студентка дека и барал за да положи (глат, без учење) ... Се уште беше удбашко комуњарски систем и мислам дека МВР и го приведе на сослушување... а разбирам да му покренеа на работа дисциплинска, ама и нејзе да и го поништиеа испитот...
само во комунизмо можеше да завршиш работа преку пичка, сега се други времиња сега се купуваат испити, дипломи, магистерски... со пари
дундата деваллвира ептен

Професорка... исто како и со секоја друга жена...
Пичка си е пичка, страст си е страст...
Е сега, занимањето и е професорка... нема веза... може да е и спремачица у хотел, директорка, службеничка... исто му се фаќа...

Спремачици у хотел владеат. Кога сме кај тоа, да не се фалам ама професорки, нивните ќерки и внуки се луѓе пред све и стварно неам поима зошто сите се палат на помислата да имаат секс со професорка... Еве јас да не се фалам али минатите 3-4 професорки (имав врска со внуката на едната и у принцип ебам многу пички) со кои сум бил, ги доживувам првенствено како личности. Тоа што се професорки не ми игра никаква улога.

Професорка... исто како и со секоја друга жена...
Пичка си е пичка, страст си е страст...
Е сега, занимањето и е професорка... нема веза... може да е и спремачица у хотел, директорка, службеничка... исто му се фаќа...
Разбирам што сакаш да кажеш и се согласувам дека се и они нормални луѓе него зезната е секс релацијата со ученик ајде факултет е малку друго али основно и средно образование е подруг односот спрема ученик/чка - професор/ка.[DOUBLEPOST=1453328929][/DOUBLEPOST]П.С. Во средна хигиеничарката (60 години) да те викне на страна да и купиш ѓеврек ке ти речат другарите има нешто и ке те прашуваат шо како не па професорка млада... :D

П.С. Во средна хигиеничарката (60 години) да те викне на страна да и купиш ѓеврек ке ти речат другарите има нешто и ке те прашуваат шо како не па професорка млада... :D
не си мангуп ако ја немаш излижано хигиеничарката в средно

Сум ебел професрока по англиски. Нишо посебно. Со ќерка и поубаво беше.

Позз
На заебана комбинација си налетал, јас пак во тандем ги гледав и двете демек мајката ја учи ќерката, па се ми изгледаше како постарата да има поќе видеа снимено, а и поголеми цицки имаше.
Смени категорија вечерва и утре отвори тема дека шеташ по улици, му нудиш моден кастинг на момите и така ги клецаш и прашај дали некој друг го пробал истото, сигурен сум дека ги има многу со искуство.

На заебана комбинација си налетал, јас пак во тандем ги гледав и двете демек мајката ја учи ќерката, па се ми изгледаше како постарата да има поќе видеа снимено, а и поголеми цицки имаше.
Смени категорија вечерва и утре отвори тема дека шеташ по улици, му нудиш моден кастинг на момите и така ги клецаш и прашај дали некој друг го пробал истото, сигурен сум дека ги има многу со искуство.
Добра идеа брат ама не фала имам испит за спремање.

Добра идеа брат ама не фала имам испит за спремање.
Зошто мора да учиш, оди клецни професорката/професорот, ќе поминиш со полесно, може и 10ка да ти пиши ако се покажиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom