Секс на прв, љубов на втор поглед?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Сексот ја продлабочува или уништува врската. зависи дали го има и каков е.

Мислам дека денешната младина премногу се секса е*ате... малдината нарочито овие до 20.. се отепаја од к*е*ање

Па и треба да се секса ....што им преостанува друго на децата освен на деца да мислат.

Najgore je kad se iz dosade ljudi sexom bave
Pola sata uvjezbanih poza optimizam daje
Jebo sex kad postane rutina ...
Prvo se volimo pa vodimo ljubav
Pa se karamo pa na kraju jedno drugo varamo....

mnogu dobra pesna. treba da ja slusnete..

Nope...Ретко успева тоа. Не знам зашо, али не иде.
За врска, обратното функционира. Прво да осетиш нешо за некој, да ти залупа срце за него ко за особа, со мозок и емоции, а не само ко за некој со тело, па отпосле да дојде и секс и све.
Е кога ќе дојде веќе до секс, ако не се слагате на тоа поле, не верувам дека ќе има и успешна врска. Не може. Платонска љубов у романи.

теоретички не е возможно да чекаш да се вљубиш во партнерот па да имаш секс....Физикусот е прв...па еротиката страста па љубовта со тек на време...Абе добар секс праи се факт...После добар секс или два или три со дечкото со кој си во веза тазе се заљубуваш....

Често пати ми се случува тоа. Ќе направам тоа со ќеф со некоја, ама во очите и во душата ја доживувам дека сфаќа дека работата била само за секс и толку.

Ne sum takov tip poveke bi sakal da ja zapoznaam opipam na drugo nacin , dosta mi e i muvanje za prva nok posle se si ide spontano

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom