Секс - колку пати?

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
Neam osum be, cetiri, ali sme stigale do osum pati dnevno!
Mnogu retko osum pati! I ja sum dusa be!

добро и така е изводливо, 4 на двапути ја проаѓаш секоја и ете.
неможе сепак една двапути друга само еднаш да ја задоволиш, дискриминатор еден :tv:

right on sex machine ! :vozbud:

Битно јасна е работава, колку пати али не со една...Гарфилде блазесити, фата је фата ал двапут је двапут...треба во проценти или реален показател?

Седум пати на ден, нема промашај.
И за време на циклусот, малце крв не е на одмет. Само сеа ме плаши пошто вагина ми стана секојдневна појава да не престане да ми се дига за некое време?

Имате многу теми за сексуалниот живот, каде меѓу другото има и теми а оваа тематика, така што барајте поубаво нареден пат пред да отворите тема! :smir:

Седум пати на ден, нема промашај.
И за време на циклусот, малце крв не е на одмет. Само сеа ме плаши пошто вагина ми стана секојдневна појава да не престане да ми се дига за некое време?
хахах нишо чудно.. пу пу недај боже да не почнеш у рикверц да одиш.. намали од 7 на 6 барем :) хаха ѕвер бе...
П.С да не сум оф топик..
колку даде господ толку т.е не господ.. колку даде девојката толку.. 2 3 5 0 ... зависи од расположење пред се :)

Прашањево ме фрустрира. Извинете за расипување на просекот.

Битно јасна е работава, колку пати али не со една...Гарфилде блазесити, фата је фата ал двапут је двапут...треба во проценти или реален показател?

Зависи дали сакаш да напишеш неделно,месечно или годишно :icon_lol:

Зависи дали сакаш да напишеш неделно,месечно или годишно :icon_lol:
Према лани истиот период индексот ххх (тоа ти е трипл икс) кога струјата беше поефтина, потопло дома...сега ладно треба греење,...кого ја у ствари мафтам...да не праам статистика, поголема статистика и лага :)

Што вели онаа -еднаш месечно, овој месец поретко :)

Pa zavisi od situacija, mesto i mnogu drugi raboti. Vo normalni uslovi 5 do 9 pati nedelno, a vo nenormalni 3 do 5 pati na den(zaedno na odmor) :sekss:. :wink:

Работам според Јулианскиот календар, пред пости и по пости. За време на пости само гледам... на ТВ

колку пати практикувате секс- дневно/неделно.Би сакал да направам споредба со друг/ друга, и да ви го слушнам вашето мислење на оваа тема
поздрав!:toe:
Четири месеци не сум имала секс - ниту мастурбирање ни бутур

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom