Секс - колку пати?

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 февруари 2010
Мислења
57
Поени од реакции
4
колку пати практикувате секс- дневно/неделно.Би сакал да направам споредба со друг/ друга, и да ви го слушнам вашето мислење на оваа тема
поздрав!:toe:

Абе ја практикувам да имам 3 пати на ден, доручек ручек и вечера ама немит. Тапа период :)

Их види јебец сеа као чек бе малку ја нормален ли сум по 20 пати у 3 дена или 2 дај да видам лугето како идат со статистика овоа не е на арно....Не бе се зезам јас 1-2 у 2-3 години само пред избори ама како шо почнаа со предвремени нон стоп ке падне добар секс.

Еден пат се рачуна едно свршување, или додека ти скурчи? ::)

eden seks se racuna cela vecer,e sega ti kolku pati ke svrsis toa ne se racuna
ja taka mislam :):)

P.S. a inaku podobro e koga ke ima barem 2 pati nedelno ama za zal nema :vozbud:

Малку е но разделен сум со партнерката се гледам секој втор викенд, така да секс на секој две недели, малку е но максимално го користиме заедничкото време, инаку кога сме заедно претежно во летниот период, имаме би рекол нормален секс, од 1,2 пати на ден.

Зависи, од еднаш до пет пати некад. Ретко седум осум ама и тоа се дешава. Дневно.

2-3 пати неделно по 2-3 пати свршување. Ама ова последните две недели.
Прво по еднаш неделно. :DDD

Чекај да се сетам ... коа последен пат ... хм....

Хм....
Хм....
.
.
.
.
.
.
нцук не ми текнува

зависи од ситуација де. секогаш кога има слободно време, се користи максимално =)
1-3 пати на ден, но немора да значи дека секој ден. не е изводливо.

сите лажат што ќе речат дека имаат више од еднаш дневно после поише од 3 месеци сексање... со иста персона неможе, ако ги имаш ко Гарфи 8 на располагање ондак може :)

Мноооогу малку во последно време(ни желба се нема гад демет), порано се дешаваше секој ден...:toe:

сите лажат што ќе речат дека имаат више од еднаш дневно после поише од 3 месеци сексање... со иста персона неможе, ако ги имаш ко Гарфи 8 на располагање ондак може :)
Neam osum be, cetiri, ali sme stigale do osum pati dnevno!
Mnogu retko osum pati! I ja sum dusa be!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom