Секс без оргазам

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Mi se ima sluceno ali samo pod dejstvo na alhohol, a koga sum bil ok ondak i seksot bil ok. Alkoholot nekako ne mi deluiva bash afrodizijacki tuku tokmu naprotiv pa makar i da ne e vo golemi kolicini, zatoa bistra vodicka mirna glavicka ... i gorna i dolna :) :vozbud:

Ми се има десено повеќе пати да не доживиеам оргазам, било да сум под дејство на алкохол или не, али тоа уопште не ме фруструира, а уше помалку прави да му се лутам на партнерот. Уживам у целата игра и не ми е пресуден оргазмот за да го сметам сексот за добар.

More ne te reskal partnerot ko sto treba, inaku, ke si cvilela kako prase od ubajni.

Garfield напиша:
More ne te reskal partnerot ko sto treba, inaku, ke si cvilela kako prase od ubajni.
Мора да си ептен посебен чим женските со тебе доживуваат метаморфоза и почињаат да звучат ко животни(прасиња, свињи, whatever). Мене ипак ми е помило да се држам до човечките звуци:helou:

Желбата на секое машко е да ја задоволи што повеќе партнерката односно бакарот да и се види како злато од убавина ама има и такви моменти кога не сме расположени, изморени, изнервирани или прерано ќе свршиме.
Доколку секој секс е без оргазам тогаш треба нешто да се преземе а нормално е нели и да кикснеш понекогаш, тоа се има случено секому...
Голема улога во тоа имаи партнерката, ако таа го запали огинот во тебе како што треба тогаш си должен маста да и ја извадиш а ако таа легнала како крава и ти пее ДОЏИ И УЗМИ МЕ со рацете позади главата фукни и го на таква партнерка...:tapp:

Се случувало да не доживеам оргазам многу пати!!! Ама тоа никогаш не ми било пресудно за дали накрај ќе се осеќам задоволена или не, сум имала прекрасен секс и без оргазам...
За разлика од машките кај кои ако не се доживее оргазамот сексот дефинитивно не бил добар:toe:

Која преписка со Гарфилд од 2007-ма :icon_lol:

Ми се случило неколку пати нормално. Не дека се лутам, али не сум исполнета како кога сум доживеала оргазам. И ако сврши пред мене, после има за задача поинаку да ме задоволи, мора да се испразнам инаку не сум олесната. :pipi:

Surova realnost ti e toa :pipi:
Се надевам дека ќе те земат за новата реклама на Бонукс или Персил.
А сега, ќе ве замолам да водите малку поелоквентни и помалку сеирџиски дискусии на темава.

Сексот е убав и без оргазам. Оргазмот е само врв на задоволството. Што порано го сфатите тоа, толку подобар секс ќе имате.

...пак поарно од оргазам без секс... далеку поарно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom