Секс без облека ("пиштол") или со некое крпче

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.099
Веб-сајт
www.kajgana.com
Ефект за подобар штимунг? Тотална голотија или некое крпче, штикла...?

Мистичен напиша:
Ефект за подобар штимунг? Тотална голотија или некое крпче, штикла...?
:D :D :D
Zavisi valjda od situacija i od toa kolku im se brza na dvajcata :D Shtiklata ne e losh detalj, sho znam :D

Иххххххххх.... Штета што постов не се однесува на таквите како мене ама мислам дека за сите е исто : нема поголемо задоволство од тоа да “експлорираш“ т.е. да соблечеш некого за да откриеш што има под облеката.

За штиклата : посекси е со штикла ама зависи од штиклата! АКо е некоја шилеста цурите треба да пазат каде газат за да не настраат машките муда или недај Боже нешто друго. :lol:

Instant sexot e definitivno po turn on.
Barem za mene e taka...vaka golo na golo, koga e epten seriozen muabetot. Mislam, ako e brz seks (to est od onie sto se desavaat nekolku pati) bolje e da se zacuva nekoe krpce.

Zamislete situacija,

U disko si. Gustiras sokce, i odis do wc, gledas tamu nekoja si XXX sto si ja znael i ti se dopagala od gimnazija, muabet ova ona...i ja stavas u nekoe tesno kose, samo gakite dole...i Yippie Ka Yeay! :D

Stormi, ich da ne se machish da gi soblekuvash gakjite najdobro ke ti e da gi pottrgnish samo :D, ne za drugo da ne gubish vreme :D :D

A shto se odnesuva do temata, se zavisi od situacija vo koja se naogate, sepak podobro e "pishtol" otkolku so krpi :D :D

Devilish Angel напиша:
Stormi, ich da ne se machish da gi soblekuvash gakjite najdobro ke ti e da gi pottrgnish samo :D, ne za drugo da ne gubish vreme :D :D
Ммммм, да, да. Си знаеш ти девојко све, арно ти кажав ја :wink:

Ama prvo, normalno...treba da se ima zenska, za da ima sto da se potrgne.

Pa posle, kalkulaciite so vremeto se pomalku bitni. ;)

Jas mislam podobro da se ostavi nekoe partalce na sebe pa posle vo tekot na samiot cin ako se desi epten HOT situacija se soblekue sve do daska...moze i "divljacki" so zabi da se iskine "tangicot"....na primer

Мислам дека е подобро да се има некое крпче на себе посекси е така :wink:

Zavisi od situacija, ama najcesto slips moze da ostanat i stikli- strikno radi pogolem turn on :lol:

Мистичен напиша:
Штикли обавезно! :)
Не е дека не пробано, ама од безбедносни и здравствени разлози - не инсистирајте на штикли. Знае крваво да биде :D :D :D

Abe vie koga dobivate pokloni ne gi otvarate nego odma gi oblekuvate ili jadete ili zanacuvate na zid:))))Ili sakate da si go otvorite poleka podarokot i da mu se iznaraduvate?Kako ke vidite so se krie pod ukrasnata hartija?
Full monty razbira se:)

mozhe kako gol pishtol no mozhe i so nekoja dekoracija chisto onakaka kolku da se reche deka ima neshto na nejze. ne mi pravi razlika toa samo da se svrshi rabotata ne e bitno dali kje bideme goli ili oblecheni pa kje treba da se soblechuvame :) :) :)

Ponekoj partal ne smeta ali shtikla zaebi...Posebno curata ako e nakurchena od pred toa nesho ixaaa si go ebal ezhot...ali lichno po film mi e curata da si ja ima tangata otkolku da i ja skinam so zabi...sho znaesh od sho materijal e u toa temnicata mozhe zub da si polomish e toash kje te prasham dali kje ti bide arno ili ne :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom